Life

Roxana Dobre, teanc de bani pentru Alex Velea, în schimbul unei dedicații. Video din timpul nunții cu Florin Salam

Alex Velea a fost printre invitații de seama de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Artistul a oferit un spectacol pe cinste , iar mireasa i-a dat bani grei în schimbul dedicațiilor.
05.06.2022 | 17:50
Roxana Dobre teanc de bani pentru Alex Velea in schimbul unei dedicatii Video din timpul nuntii cu Florin Salam
Soția lui Florin Salam i-a dat lui Alex Velea un teanc de bani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multe vedete din showbizul românesc au fost prezente la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, printre care și Alex Velea. Artistul a oferit un spectacol pe cinste, cântând cele mai cunoscute piese ale sale, iar mireasa l-a răsplătit cu un teanc de bani în schimbul unei dedicații.

Alex Velea a primit un teanc de bani de la soția lui Florin Salam, în ziua nunții

Florin Salam nu s-a uitat la bani în ziua nunții sale cu Roxana Dobre. Manelistul a organizat o petrecere la care au fost prezenți aproximativ 400 de invitați, pentru care ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 350.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Printre artiștii de seamă care au participat la eveniment s-a aflat și Alex Velea. Se pare că aceștia au o frumoasă relație de prietenie, ținând cont că le-a mărturisit mirilor că îi iubește.

Și dacă Florin Salam nu a ținut cont de nimic când a venit vorba de aleasa inimii lui, nici Roxana Dobre nu s-a lăsat mai prejos. În timp ce viitorul soț al Antoniei cânta melodia Minim doi, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, mireasa i-a oferit un acestuia un teanc de bani în schimbul unei dedicații.

ADVERTISEMENT
@alexciupeweddingga #alexvelea #5pasidebine #nubamamaia ♬ sunet original – Alex ciupe

Cu toate că la început Alex Velea a refuzat vehement banii, soția lui Florin Salam nu a renunțat, iar artistul a fost nevoit să accepte.

„Vă iubesc mult, să aveți parte de tot ce vă doriți. Pentru Florin și Roxana, să aveți parte de tot ce vă doriți în viața asta. Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută la acest eveniment special”, a spus Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Cununia religioasă dintre Florin Salam și Roxana Dobre nu este recunoscută de de Biserică

Cu toate că evenimentul de pe 1 iunie a fost unul mult așteptat, cununia religioasă dintre Florin Salam și Roxana Dobre nu este recunoscută.

Pentru că miercuri este zi de post, iar canoanele bisericii ortodoxe interzic desfășurarea nunților, mirii au apelat la o „biserică pirat”, după cum a dezvăluit preotul Eugen Tănăsescu. Astfel, cununia a fost oficiată de un preot caterisit, care nu mai are acest drept.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari, în Arhiepiscopia noastră. A fost caterisit pentru motive disciplinare. El continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios”, a spus preotul Eugen Tănăsescu.

Cât a scos Jador din buzunar la nunta lui Florin Salam?

Jador a fost, de asemenea, invitat la nunta „regelui manelelor”. Întrebat cât a oferit dar, artistul a refuzat să răspundă.

El a motivat că nu își permite să vorbească despre bani, având în vedere că provine dintr-o familie săracă. Totuși, un prieten l-a dat de gol.

„A dat 2000 mii la masă”, a spus acesta, după cum se arată într-un articol publicat de cancan.ro. 

ADVERTISEMENT