Life

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre provoacă scandal: „Au fost la o biserică pirat”

Florin Salam și Roxana s-au căsătorit cu mare fast pe 1 iunie 2022. Totuși, Biserica nu recunoaște cununia religioasă, aceasta fiind oficiată într-o zi de post.
04.06.2022 | 12:51
Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre provoaca scandal Au fost la o biserica pirat
Căsătoria religioasă dintre Roxana Dobre și Florin Salam nu este recunoscută. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit după 8 ani de relație. Ceremonia fastuoasă a avut loc pe 1 iunie și nume sonore din showbizul românesc le-au fost alături. Totuși, în fața lui Dumnezeu, aceștia nu sunt considerați soț și soție. Biserica a oferit explicația.

Scandal după nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Căsătoria lor nu este recunoscută de oficialii Bisericii

Pe 1 iunie 2022, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit. Evenimentul grandios a avut loc la malul mării, iar invitații au fost unul și unul. Chiar dacă pe invitații a fost trecută inițial o biserică din Mamaia, mirii s-au răzgândit.

ADVERTISEMENT

Astfel, cununia religioasă a fost oficiată la un lăcaș de cult din comuna Kogălniceanu. Totuși, a ieșit la iveală faptul că nu le este recunoscută căsătoria de către Biserica Ortodoxă.

„Au fost la o biserică pirat”

Pentru că nunta a avut loc într-o zi de post, iar rânduielile bisericești interzic oficierea cununiilor, Înalt Prea Sfințitul Teodosie nu a fost de acord. Un reprezentant al acestuia a explicat pentru Xtra Night Show că mirii s-au îndreptat către o „biserică pirat”.

ADVERTISEMENT
@video.clipuri1 #roxanadobre #florinsalam #nuntaanului #2022 #fy #videoclipuri1 #xtranightshow #antenastars ♬ original sound – video.clipuri1

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. 

ADVERTISEMENT

Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, conform a1.ro. 

Florin Salam nu s-a uitat la bani când a venit vorba de nunta lui

După cum notează cancan.ro, la petrecerea de după nuntă organizată în club au fost prezente aproximativ 400 de persoane. Florin Salam nu a ținut cont de bani când a venit vorba de proaspăta lui soție, astfel că ar fi investit în eveniment 350.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De altfel, celebrul manelist i-a făcut și o declarație emoționantă soacrei sale, mulțumindu-i pentru faptul că a adus-o pe lume pe Roxana.

„Te iubesc și îți mulțumesc ție imediat după Dumnezeu”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: