Life

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit la malul mării. Ce rochie a purtat mireasa. Foto exclusiv

Florin Salam și Roxana Dobre au devenit soț și soție după ce s-au căsătorit la malul mării, cei doi având parte de momente de vis alături de cei mai dragi prieteni ai lor.
01.06.2022 | 17:58
Florin Salam si Roxana Dobre sau casatorit la malul marii Ce rochie a purtat mireasa Foto exclusiv
Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit la malul mării, cei doi având parte de momente de vis alături de cei mai dragi prieteni ai lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre au decis, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, să se căsătorească la malul mării. Data de 1 iunie nu este nici ea aleasă întâmplător, frumoasa soție a cântărețului urmând să își sărbătorească în această zi și aniversarea, chiar dacă s-a născut pe 3 iunie.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit pe plajă, în Mamaia

Florin Salam, vedeta incontestabilă a lumii manelelor, și Roxana Dobre, femeia alături de care trăiește de opt ani deja, au decis să se căsătorească la malul mării, în fața a peste 150 de oameni. Au ales plaja din Mamaia, acolo unde, într-un club de mari fițe, va avea loc și petrecerea de nuntă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, Florin Salam și Roxana Dobre au spus marele ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă, adus special de la București pentru eveniment.

Roxana Dobre, rochie de mireasă impresionantă la nunta cu Florin Salam

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă care să îi pună în evidență formele, Roxana Dobre a strălucit pe plaja din Mamaia acolo unde, emoționată, a ajuns la brațul celui care i-a devenit soț: Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Cu un buchet de bujori albi în mână, cu decolteul pus în evidență, Roxana Dobre a purtat o rochie de mireasă de tip sirenă, cu mâneci de tul pe care sunt aplicate pietre Swarovsky, accesorizată cu o trenă lungă și un voal la fel de lung.

Salam
Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit

Purtând cu mândrie un colier care să se asorteze cu rochia creată de Cristina Săvulescu, Roxana a pășit cu mândrie spre locul în care a acceptat să devină soția lui Salam. De cealaltă parte, Florin Salam, îmbrăcat la costum negru, cămașă albă, dar fără cravată, cu nelipsiții săi ochelari de soare pe nas, era la fel de încântat că își conduce mireasa spre cel mai important ”Da” din viața lor.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobre: ”Facem nunta și cununia civilă la mare”

”Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns.

Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să se și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, ne-a spus, în exclusivitate, acum câteva zile, Roxana Dobre.

ADVERTISEMENT
Roxana dobre
Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit

Mai mult, în repetate rânduri, a explicat ea, evenimentul va fi unul restrâns, urmând să fie invitați doar cei mai apropiați amici și rudele lor. ”Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri. Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta.

Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă (râde, n. red.). Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită”, a mai dezvăluit, pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, ne-a dezvăluit Roxana Dobre, ea și Florin Salam au decis să nu mai facă niciun copil și să se ocupe exclusiv de cei trei pe care îi au împreună, să îi crească așa cum își doresc.

ADVERTISEMENT
Tags: