Life

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021, îndrăgostită de un coleg de la Războinici: „Se înfiripă ceva drăguț”

11.02.2021 | 22:32
Roxana Ghita de la Survivor Romania 2021 indragostita de un coleg de la Razboinici Se infiripa ceva dragut
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la „Survivor România” 2021 este îndrăgostită de unul dintre colegii ei, fiind convinsă că și el simte ceva pentru ea, la rândul lui. Tânăra are o relație foarte bună cu unul dintre concurenții care s-au alăturat recent. 

În ciuda stresului și a oboselii de care a avut parte încă de la începutul competiției, Roxana Ghiță este optimistă și speră să-și găsească dragostea în Republica Dominicană, având deja sentimente puternice pentru unul dintre colegii ei, cu care se înțelege foarte bine.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Andrei Dascălu, noul membru al echipei Războinicilor, care are o relație foarte bună cu frumoasa roșcată, care aspiră la o poveste de dragoste cu el.

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021, îndrăgostită de un coleg de la Războinici: „Se înfiripă ceva drăguț”

Roxana Ghiță a dezvăluit, chiar în cadrul emisiunii, că este foarte apropiată de noul ei coleg și consideră că și el o place. Tânăra este deschisă către o posibilă relație, lucru la care s-a gândit pentru prima dată, de când se află la „Survivor România” 2021.

ADVERTISEMENT

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă.

Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a recunoscut Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT
Andrei Dascălu, Survivor România 2021
Andrei Dascălu, noul Războinic de la Survivor România 2021. Sursa foto: captură Kanal D

Roxana Ghiță, preferata publicului la „Survivor România” 2021

Roxana Ghiță este concurenta preferată a publicului în cadrul competiției sportive de la Kanal D, primind cele mai multe voturi, lucru care a surprins-o, pentru că nu s-ar fi așteptat la un asemenea rezultat.

„Aș vrea să le mulțumesc oamenilor de acasă că mă votează. Sunt surprinsă într-un mod plăcut, nu mă așteptam. Am fost o dată, care erau șansele să fiu iar, dar mă bucur. Mi-au luminat seara”, a declarat tânăra, recunoscătoare pentru numărul de voturi.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță are 22 de ani și a practicat numeroase sporturi de-a lungul timpului, cum ar fi ski, baschet, rugby, tenis, înot și kickboxing. Tânăra s-a descurcat foarte bine și la școală, fiind olimăică la matematică. A urmat cursurile Facultății de Arte Plastice, însă a renunțat după doi ani pentru a practica sportul.

ADVERTISEMENT