Life

Primele declarații făcute de Anda Adam după ce s-a spus că este însărcinată: “Îmi mai doresc copii”

Anda Adam a oferit primele declarații, după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Cântăreața, mamă a unei fetițe superbe cu primul soț, susține că nu este însărcinată, dar a declarat că își mai dorește copii.
07.07.2022 | 09:14
Primele declaratii facute de Anda Adam dupa ce sa spus ca este insarcinata Imi mai doresc copii
Anda Adam a oferit primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu al doilea copil. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Anda Adam a oferit primele declarații despre zvonurile care au apărut privind o nouă sarcină. Solista, care mai are o fetiță cu primul ei soț, Sorin Nicolescu, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu este însărcinată. Cu toate acestea, cântăreața spune că își mai dorește copii. Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, Eudor Yosif Mohaci, la sfârșitul anului trecut.

Anda Adam, primele declarații despre presupusa sarcină

Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, se află într-o vacanță peste hotare cu iubitul ei, Eudor Yosif Mohaci. Cei doi amorezi au plecat în Elveția, la Geneva. Înainte să părăsească țară cu logodnicul ei, solista s-a răcorit la o piscină din București, unde a mers însoțită de fetița ei, Eveline, dar și de câteva dintre prietenele sale. O ”burtică suspectă” i-a făcut pe cei din jur să se întrebe, dacă nu cumva vedeta ar fi iar însărcinată.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă Bravo, ai stil! a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu mai bine de șase ani, iar acest rol i se potrivește artistei, de minune. În imaginile surprinse de paparazzi, Anda Adam apare extrem de grijulie cu fetița ei, Evelin, pe care a urmărit-o cu privirea în permanență. Fetița este rodul iubirii vedetei cu primul soț al ei, Sorin Niculescu, de care Anda Adam a divorțat în 2021. Artista s-a jucat cu micuța și a fost atentă să nu își ude podoaba capilară, scrie spynews.ro.

De altfel, în imagini, Anda Adam ar fi afișat o burtică suspectă, iar zvonurile privind o eventuala sarcină au apărut imediate. Exclusiv pentru FANATIK, cântăreața a oferit primele declarații legate de o posibilă sarcină. Artista lămurește lucrurile și spune că nu este însărcinată, dar asta nu înseamnă că ea și iubitul ei nu doresc copii, dimpotrivă!

ADVERTISEMENT

”Nu, nu sunt însărcinată. Evident că îmi mai doresc copii”, a declarat Anda Adam, pentru FANATIK.

Anda Adam s-a logodit cu iubitul ei la finalul anului 2021

La scurt timp după despărțirea de soțul ei, Sorin Niculescu, cântăreața Anda Adam și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, Eudor Yosif Mohaci. Acesta a cerut-o de soție, încă de la finalul anului 2021, iar artista a acceptat pe loc. Mai mult, vedeta mărturisea în cadrul unui interviu că ea și actualul partener își doresc copii și speră ca Dumnezeu să le ofere această șansă. Artista are deja o fetiță, pe Evelin, care a venit pe lume pe 30 noiembrie 2015.

ADVERTISEMENT

Anda Adam a pierdut procesul de evacuare legat de locuința din Bragadiru

În altă ordine de idei, Anda Adam a pierdut procesul de evacuare legat de locuința din Bragadiru. Blondina a pierdut în instanță, după ce Tribunalul Ilfov i-a respins apelul. Acum, vedeta este obligată să achite, conform legii, și cheltuielile de judecată. Anul acesta, în luna mai, solista a fost obligată să  plece din imobil, printr-o decizie judecătorească. Anda Adam urma să cumpere locuința în urma semnării unui pre-contract de vânzare-cumpărare. Între timp, proprietara casei a mers în instanță și a cerut ca artista să plece de acolo.

Se pare că solista achitase un avans, dar nu ar fi respectat termenul de plată din contractul de vânzare-cumpărare, și anume să achite locuința până la finalul anului trecut. Mai mult, Anda Adam ar fi vrut să obțină o reducere a sumei. Proprietara imobilului nu doar că a refuzat, dar a și avertizat-o că își va căuta dreptatea la tribunal. Vedeta a contestat decizia, iar două luni mai târziu Tribunalul a dat decizia finală.

ADVERTISEMENT

„Apelul acesteia (n.r. al Andei Adam) a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

 

ADVERTISEMENT
Tags: