Life

Roxana Nemeș, schimbare de look radicală: ”Să mă tund și să mă vopsesc așa?”

01.07.2020 | 15:40
Roxana Nemes schimbare de look radicala Sa ma tund si sa ma vopsesc asa
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, urmărită de pe Instagram de zeci de mii de fani.

Vedeta TV a postat recent o imagine în care apare tunsă bob și cu părul vopsit în blond platinat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este șatenă, însă și-a întrebat fanii dacă ar fi bine să se vopsească sau nu, iar părerile au fost împărțite.

Roxana Nemeș, schimbare de look

Vedeta Antena 1 se gândește la o schimbare majoră de look, însă mai întâi a încercat o perucă înainte să se tundă sau să se vopsească. Roxana Nemeș și-a întrebat fanii ce să facă, pentru că nu este foarte decisă dacă este o idee bună să renunțe părul lung și părul natural pe care îl are acum.

ADVERTISEMENT

” De tuns nu! Nu te tunde, dar culoarea este superbă. Culoarea părului trebuie să se potrivească cu ochii. Așa că este o combinație bună.”, a scris un fan.

” Ia un pic din vârfuri și dă o formă părului ca să pară sănătos, în plus, culoarea va fi super cool, dar nu îl tunde, ești foarte feminina așa.” , a sfătuit-o o tânără pe Instagram.

ADVERTISEMENT

” Parerea mea este să nu ! Ești frumoasă oricum, dar culoarea ta de păr e mai ok decât blond-griul asta!”, a menționat un fan

” Lasă-ți părul tău, Roxana, ești mult mai frumoasă și naturală. Dacă te-ai tunde așa ai arăta ca și cu perucă, așa că mai bine lasă-l natural, dar poți folosi peruca, în schimb. Strict părerea mea.”, a scris o admiratoare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Sa ma tund si sa ma vopsesc asa? ? _________________________________________________________ #blondehair #blondegirl #lightblonde #blackandwhite #photography #change #summer #vibes #mood #blueeyes #style #inspiration #inspire #inspirationstyle #morning #artist #playwithcolors

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes) on

Roxana Nemeș, cerută de soție într-un mod unic

Reporterul Acces Direct a fost cerută în căsătorie în decembrie, chiar în centrul Bucureștiului, de către iubitul ei, Cătălin Hagima. În timpul cererii, imagini cu cei doi rulau pe panourile publicitate de la magazinul Cocor. Întregul moment a fost filmat cu drona, iar Roxana nu a știut de surpriza pe care bărbatul urma să o facă.

Vedeta TV a plecat, ulterior, într-o vacanță de o lună în Mexic și Statele Unite, unde a sărbătorit cererea în căsătorie. Ea a primit un inel cu diamante negru în valoare de câteva mii de euro. De altfel, sejurul de lux l-a costat pe afaceristul care o să-i devină soț în jur de 20 de mii de euro.

Călin Hagima este în prezent și managerul artistei, ocupând locul lui Radu Groza, cel care a făcut-o celebră pe șatenă.

ADVERTISEMENT
Tags: