Life

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Vedeta radiază de fericire

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Vedeta radiază de fericire, iar asta se vede chiar în imaginile postate.
03.03.2024 | 09:50
Roxana Vancea si Dragos Paiu sau casatorit religios Vedeta radiaza de fericire
Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios, sâmbătă, 2 martie. Cei doi au decis să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Iar momentul a fost unul pe cât de simplu, pe atât de emoționant.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios

Roxana Vancea și Dragoș Paiu formează un cuplu de ani buni. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2019 și iată că acum, după aproape cinci ani, au decis să organizeze și cununia civilă.

ADVERTISEMENT

Iar cuplul pare că este mai fericit ca oricând. Roxana Vancea și Dragoș Paiu pur și simplu radiază. Vedeta a publicat mai multe imagini pe contul personal de socializare de la marele eveniment.

A purtat o rochie de mireasă ca de prințesă. Și nici soțul ei nu a fost mai prejos. Referitor la eveniment, se pare că de această dată, cuplul și-a dorit ceva restrâns. Astfel, prezenți la cununia religioasă au fost doar membri ai familiei, ori prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Iar din imaginile care au apărut pe internet observăm că pe lista invitaților s-au regăsit inclusiv Anda Adam alături de soțul său. Cei doi s-au fotografiat cu frumoasa mireasă și le-au transmis celor doi toate cele bune.

„Casă de piatră și multă fericire vă dorim!”, a scris Anda Adam în dreptul imaginilor postate cu Roxana Vancea și Dragoș Paiu pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a purtat două rochii de mireasă

Menționăm faptul că deși a vrut un eveniment restrâns, Roxana Vancea a fost atentă la detalii. Vedeta a purtat două rochii de mireasă la evenimentul organizat în acest weekend.

Una dintre ele a fost specială pentru ceremonia de la biserică, iar cea de a doua pentru petrecere. Evident, la marele eveniment au fost prezinți și cei doi copii, emoționați probabil pentru această zi importantă din viața părinților.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a publicat deja mai multe imagini de la cununie. Totodată, alături de ele, ea a mai adăugat și un mesaj cât se poate de hilar care pare să descrie relația dintre ea și Dragoș Paiu.

„Inima plină toată! Relațiile dintre soț și soție sunt ca relația dintre Tom si Jerry. Deși se tachinează și se luptă, nu pot trăi unul fără celălalt. Ăștia suntem noi.”, a scris vedeta în mediul online, în dreptul imaginilor cu familia sa.

ADVERTISEMENT