Sporturi

Ruby a dat-o de gol pe Iuliana Luciu! Cu cine este cuplată vedeta

30.09.2020 | 22:16
Ruby a dato de gol pe Iuliana Luciu Cu cine este cuplata vedeta
Ruby a dat-o de gol pe Iuliana Luciu! Cu cine este cuplată vedeta Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Ruby a dezvăluit secretul Iulianei Luciu și s-a aflat cu cine este cuplată sora Nicoletei. Vedeta în vârstă de 33 de ani nu a vorbit niciodată despre viața ei amoroasă, însă Ruby a reușit să o dea de gol.

Potrivit cancan.ro, Ruby a reușit să spulbere secretul Iulianei Luciu printr-o simplă filmare din secțiunea de story de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Astfel, fanii au avut o portiță de acces la viața privată a Iulianei și au aflat cine îi este partener. Se pare că brunetei îi place să fie secretoasă atunci când vine vorba de viața de cuplu.

Ruby a dat-o de gol pe Iuliana Luciu! Cine este partenerul vedetei

Vedeta în vârstă de 33 de ani

și-a ținut secretă viața privată și nu a dezvăluit aspecte personale din relațiile ei. Întotdeauna și-a ales partenerii cu precauție și a știut ce vrea de la un bărbat.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, preferințele ei o fac să fie extrem de pretențioasă în materie de bărbați. Iuliana Luciu a dezvăluit cu puțin timp în urmă despre concepțiile ei în materie de dragoste și ce așteptări are de la o relație.

Vedeta își dorește să aibă parte de respect din partea unui bărbat, un aspect foarte important într-o relație.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat”, a mărturisit frumoasa brunetă pentru Ok! Magazine.

“Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii.

ADVERTISEMENT

Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, a mai adăugat vedeta.

Ruby a reușit să o “demaște” pe sora Nicoletei Luciu printr-un singur story de pe Instagram. Cântăreața s-a afișat la ușa unui hairstylist cunoscut cu ocazia zilei lui de naștere.

Iuliana Luciu a fost cea care i-a deschis ușa lui Ruby, spre surprinderea tuturor. “La mulţi ani! Iuliana, să îţi trăiască bărbatul, să fiţi fericiţi.”, au fost urările pe care i le-a transmis cântăreața.

Marian Capet este partenerul demascat, iar cei doi au fost surprinși în ipostaze demne de un cuplu, în care se îmbrățișau și se sărutau.

ADVERTISEMENT