Life

Ruby stinge lumina. Factura uriașă la energie electrică pe care a plătit-o: „Așa șocuri am eu mereu”

Precum în single-ul care a făcut-o celebră, Ruby stinge lumina. Artista a dezvăluit că adesea plătește facturi mari la energie electrică, chiar dacă nu consumă mult.
02.09.2022 | 10:47
Ruby stinge lumina Factura uriasa la energie electrica pe care a platito Asa socuri am eu mereu
Ruby, factură uriașă la energie electrică. Foto: colaj Fanatik/ captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Ruby a dezvăluit care este cea mai mare factură la energie electrică pe care a plătit-o. Artista susține că deși… stinge lumina și face economie, tot ajunge să cheltuie foarte mulți bani.

Care este cea mai mare factură la energie electrică plătită de Ruby? Artista stinge lumina, dar tot a avut un șoc

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Ruby și-a câștigat popularitatea în România odată cu lansarea hitului Stinge lumina și, într-un interviu acordat pentru Showbiz Report, a fost întrebată cine face pentru ea acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Mie cine să-mi stingă lumina? Lumina e stinsă la noi de fiecare dată, să știi. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul aprins”, a răspuns artista la Antena Stars. 

Cu toate că face economie, Ruby a mărturisit că plătește sume destul de mari pentru ceea ce consumă și că de fiecare dată este șocată de asta.

ADVERTISEMENT

„Vreo 15 milioane (n.r lei vechi) cred că am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună”, a dezvăluit Ruby.

Totodată, solista a mai spus că este o fire destul de cheltuitoare, în ciuda faptului că nu iese foarte des în oraș și nu ia masa la restaurant.

ADVERTISEMENT

„Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui”, a explicat Ruby.

Ruby: „ Nu ies din casă fără să-mi dea mamaie ok-ul”

Ruby a dezvăluit că întotdeauna îi cere părerea bunicii sale, cu care are o relație specială, înainte să iasă din casă. Artista, care purta un accesoriu pentru față neobișnuit, format din mai multe lanțuri, a spus că femeia o susține în orice alegere.

ADVERTISEMENT

„Nu ies din casă fără să-mi dea mamaie ok-ul, fără să-și facă trei cruci și să se roage la Dumnezeu. S-a închinat prima dată că n-a înțeles ce e cu asta pe fața mea, după aia i-a plăcut de mine”, a declarat Ruby.

 

ADVERTISEMENT
Tags: