Fotbal intern

Război în vestiarul lui Poli Iași: „Sunt unii mai agresivi verbal!”

22.04.2021 | 20:44
Razboi in vestiarul lui Poli Iasi Sunt unii mai agresivi verbal
ADVERTISEMENT

Andreias Calcan a vorbit la finalul partidei dintre Poli Iași și FC Voluntari, partidă câștigată de ilfoveni, scor 1-0, iar fotbalistul moldovenilor a făcut mai multe dezvăluiri despre un adevărat război din vestiarul echipei din Copou.

Mijlocașul de bandă al echipei lui Nicolo Napoli susține că sunt tensiuni în vestiarul echipei, iar unii colegi ai săi, care nu au primit restanțe salariale, sunt mai agresivi verbal.

ADVERTISEMENT

Totodată, Andreias Calcan consideră că evouția din teren a lui și a colegilor săi vine ca o consecință a problemelor financiare care sunt la Poli Iași.

Război total în vestiarul lui Poli Iași

Andreias Calcan a vorbit la finalul meciului dintre Poli Iași și FC Voluntari, iar mijlocașul moldovenilor a făcut mai multe dezvăluiri despre tensiunile din vestiarul echipei:

ADVERTISEMENT

„Contează partea financiară, știți bine problemele care au fost, cu jucători plătiți preferențial. Nu pot să comentez foarte multe, probabil pe unii banii îi motivează mai mult, pe alții mai puțin.

A fost un mic conflict săptămâna asta, o mică ceartă, nu trebuie să ajungem acolo. Sunt unii jucători mai agresivi verbal. Deja sunt două-trei antecedente, au mai fost, am trecut peste ele. Eram într-un moment bun, urcasem un loc în clasament”.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani a împlinit Andreias Calcan pe 9 aprilie

„Atmosfera din vestiar s-a schimbat, apasă!”

Andreias Calcan a continuat să vorbească despre problemele din vestiarul lui Poli Iași, dar și despre faptul că unii jucători au fost plătiți, iar alții nu „Știind că s-au făcut plățile în acest fel…

Vă dați seama, unii au trei luni (n.r. restanțe salariale), alții patru luni, alții sunt la zi, probabil afectează”.

ADVERTISEMENT

„Dacă reușeam să câștigăm, eram într-o situația bună. Atmosfera din vestiar s-a schimbat, apasă, asta s-a văzut și în meci”, a mai declarat Andreias Calcan.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Andreias Calcan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: