News

S-a aflat acum! Cine este bărbatul din Motru ucis în accident împreună cu fiica lui de doar 6 ani

30.07.2020 | 18:41
Sa aflat acum Cine este barbatul din Motru ucis in accident impreuna cu fiica lui de doar 6 ani
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul bărbatului din Motru care s-a stins din viață alături de fiica sa de doar șase ani în urma unui accident produs marți dimineață, pe Centura Nord a Craiovei. Vinovat pentru această tragedie este un tânăr de 25 de ani din localitatea doljeană Ghercești, care suferea din dragoste și a intrat intenționat pe contrasens cu gândul să-și pună capăt zilelor.

Șoferul al cărui destin a fost curmat mult prea devreme din cauza acestui gest egoist necugetat avea 41 de ani, lucra pentru o companie de transport din Timișoara și plecase împreună cu familia într-un concediu pe litoral.

ADVERTISEMENT

Nimic nu anunța tragedia care avea să se petreacă. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, bunul său prieten și coleg Ilie Matei îl descrie drept un familist convins și un om extrem de dedicat profesiei sale. De altfel, era mândru că reușise să achiziționeze un nou autoturism și abia aștepta să pornească din nou la drum. „Șoselele și-au luat din nou tributul. Unul crud”, scrie acesta, înmărmurit de durere.

Bărbatul din Motru ucis împreună cu fiica sa era șofer de tir și tocmai ce își cumpărase un autoturism

Una dintre tragediile care au lăsat România fără cuvinte a fost cea a familiei Băcescu.
Foarte mulți probabil ați citit în presă despre tânărul teribilist de 25 ani care a decis să se sinucidă pentru că fusese rănit în dragoste.

ADVERTISEMENT

În teribilismul lui, acel tânăr a ales să se sinucidă tamponând frontal un alt autoturism în care se afla o familie, tată,mamă și o fetită de 6 ani. În urmă impactului devastator tatăl și fetița au decedat pe loc, împreună cu tânărul care a declanșat voit acesta tragedie.

Mama copilului se află în spital pentru moment, în comă indusă cu șanse minime de supraviețuire.
O să vă întrebați pentru ce am deschis acest subiect ! Dan Băcescu, cel care a decedat împreună cu fiica sa ne era coleg, avea 41 ani și locuia lângă Motru.

ADVERTISEMENT

Lucra în sistem comunitate, în echipaj cu fratele lui pentru o companie de transport din Timișoara. Se întorsese în concediu și cu câteva zile înainte achiziționase din banii strânși cu sudoare,un autoturism. Fetița familiei, un exemplu de copil bun și silitor, așa cum o descriu colegii de școală, era tot ce avea colegul nostru mai important pe lumea asta.

Au decis să plece la mare, urmând să se întâlnească cu alți prieteni acolo. Clipa fatidică în care un tânăr nemulțumit de viața amoroasă decide să își pună capăt zilelor face din colegul nostru, un om cu multă experiență, de altfel și familia lui, victima unei tragedii care lasă un gol imens în inima familiilor, prietenilor și colegilor de branșă.

ADVERTISEMENT

Era un coleg exemplar, așa îl descriu ceilalți, dar șoseaua pe care a iubit-o și a slujit-o ani întregi i-a fost și loc de odihnă lui și micuței pentru care ar fi dat totul… Șoselele și-au luat din nou tributul, unul crud…

Încă unul de-al nostru pleacă lăsând în urmă șoselele mai goale și multă tristețe în inimile celor care rămân… Trăim, slujim, iubim și de cele mai multe ori sfârșim pe aceste șosele care ne sunt viață, dar și destin.Grijă de voi, dragilor ! Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalți !!”, a scris Ilie Matei, supranumit „Omul Șoselelor”, pe contul său de Facebook.

Și-a îndeplinit dorința, dar a curmat alte două vieți nevinovate

Despărțirea de fosta iubită l-a rănit atât de tare încât tânărul de 25 de ani din Dolj a hotărât să încheie socotelile cu viața. Gestul său necugetat a destrămat, însă, o familie care tocmai ce se întorcea din concediu. Dan Băcescu și fetița sa de doar șase anișori au murit pe loc în urma impactului puternic, în timp ce mama micuței, singura supraviețuitoare a cumplitului accident, a cerut să fie externată pentru a-i conduce pe ultimul drum. 

Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă (marţi dimineaţă n.r.), poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează sa fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au informat reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliţie Dolj.

ADVERTISEMENT