Life

S-a aflat dieta modelelor de la Victoria’s Secret. Ce mănâncă pentru a avea un trup fără cusur. Lista de alimente pe care le evită

Așa reușesc modelele de la Victoria's Secret să aibă o siluetă de vis. Există o listă lungă de alimente pe care nu le consumă.
23.06.2023 | 15:30
Sa aflat dieta modelelor de la Victorias Secret Ce mananca pentru a avea un trup fara cusur Lista de alimente pe care le evita
Ce dietă urmează modelele de la Victoria's Secret. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat ce mănâncă modelele de la Victoria’s Secret. Există mai multe variante ale dietei, însă duc un stil de viață sănătos, din care sportul nu lipsește, iar lista de alimente pe care nu le consumă este una lungă.

Dieta modelelor de la Victoria’s Secret

Cine nu le-a admirat măcar o dată pe superbele modele de la Victoria’s Secret. Nu sunt degeaba supranumiți îngeri, însă pentru a avea o siluetă perfectă ca a lor este nevoie, în primul rând, de multă disciplină.

ADVERTISEMENT

Dieta Victoria’s Secret are mai multe versiuni și nu există un set clar de reguli care trebuie urmate. Totuși, de-a lungul timpului, modelele au declarat că au respectat diferite planuri alimentare și de antrenament.

Înainte de toate, silueta trasă prin inel a celor mai cunoscute modele se menține printr-o viață activă. Sportul nu poate lipsi din rutina zilnică. Astfel, activități ca yoga, pilates, drumeții sau chiar box sunt practicate adesea.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de alimentație, modelele Victoria’s Secret nu consumă carbohidrați rafinați, alimente procesate li zaharuri. De altfel există versiuni ale dietei care impun reducerea drastică a numărului de calorii consumate zilnic, chiar și la 1300, sau postul intermitent. 

Ce nu mănâncă „îngerii”

Deși nu există o listă de alimente interzise, există una de sugestii. Iar produsele nerecomandate în dieta urmată de modelele de la Victoria’s Secret nu sunt deloc puține la număr. Din alimentația lor au fost eliminate mâncărurile asociate cu afecțiunile cronice, precum bolile de inimă, diabetul de tip 2, cancerul și depresia.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, cu greu vei găsi în casa unui model Victoria’s Secret produse de la fast-food sau de la patiserie, chipsuri, covrigei, prăjituri sau alte dulciuri. De asemenea, limitează consumul de pâine, orez, tortilla, zahăr- de masă sau brun, sirop de arțar, cartofi, porumb, mazăre.

Nici toate fructele nu sunt binevenite în dietă. Cele bogate în zahăr, precum ananasul, bananele, mango, strugurii, sunt de evitat. La fel se întâmplă și cu vinul, berea, cocktailurile și băuturile spirtoase.

ADVERTISEMENT

În schimb, modelele de la Victoria’s Secret mănâncă alimente bogate în nutrienți. Din această categorie fac parte următoarele: conopidă, roșii, sparanghel, broccoli, morcovi, dovlecei, orez brun, ovăz, cușcuș.

Acceptate mai sunt fructele de pădure, merele, portocale, piersicile, perele, prunele, carne de pasăre, fructele de mare, ouăle, quinoa, nucile, migdale, fisticul, caju, nuci de macadamia, semințele de chia, semințele de dovleac, semințele de cânepă, semințele de in, năutul, fasolea, linte, uleiul de cocos, uleiul de măsline, avocado, scrie click.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: