Sport

S-a aflat după 23 de ani! Dezvăluiri fără perdea despre faimosul „sex-scandal al folcloristelor” din fotbalul românesc. Exclusiv

La emisiunea „Profețiile lui Mitică”, moderată de Horia Ivanovici, s-au dezvăluit culise suculente din marele scandal cu arbitri de la Piatra Neamț. „Unul era pe invers...”
02.02.2023 | 19:20
Sa aflat dupa 23 de ani Dezvaluiri fara perdea despre faimosul sexscandal al folcloristelor din fotbalul romanesc Exclusiv
Dumitru Dragomir, dezvăluiri incendiare din scandalul "Folcloristelor": "Unul dintre arbitri era pe invers!" Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri picante la emisiunea PROFEŢIILE LUI MITICĂ despre scandalul “folcloristele”, petrecut în urmă cu două decenii înainte de un meci Ceahlăul Piatra Neamţ – Austria Viena, din Cupa Intertoto.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incendiare din scandalul “Folcloristelor”

Ce s-a întâmplat atunci? În iulie 2000, la finalul partidei Ceahlăul – Austria Viena, arbitrul francez al disputei, Stephane Moulin, a reclamat faptul că organizatorii au adus la masă patru fete. Brigada din Franţa a fost însoţită şi de arbitrul român, Florin Chivulete.

ADVERTISEMENT

Ceahlăul Piatra Neamţ, patronată de celebrul Gheorghe “Pinalti” Ştefan, a fost suspendată din competiţiile europene pentru un an, pe motiv de “ospitalitate excesivă”. N-a scăpat de suspendare nici arbitrul Florin Chivulete.

“Și, se pare că unul dintre arbitrii era ”pe invers”. El dorea «băieței»”

La emisiunea PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut dezvăluiri picante despre scandalul în care a fost implicat Florin Chivulete, spunând că unul dintre arbitrii acelui meci avea alte preferinţe:

ADVERTISEMENT

”Eu nu le-am văzut. Dar Ștefan (n.r.Gheorghe Ștefan, președintele Ceahlăului) mi-a spus că erau de Divizia B jumătate, și de Divizia A, cealaltă jumătate. Erau două echipe. Unele ”bune”, și unele ”mai puțin bune. Cred că Divizia B le-au dat arbitrilor. Divizia A era pentru politicieni, pentru…

El (n.r. Gheorghe Ștefan) a crezut că face un lucru bun. Și a fost sfătuit, cred, de Jean (n.r. Pădureanu). Mare conducător. Jean jucase în cupele europene. Și a avut rezultate bune. Și îți dai seama, Jean era pregătit din toate punctele de vedere. Nu numai cu pachete la portbagaj.

ADVERTISEMENT

Și, se pare că unul dintre arbitrii era ”pe invers”. El dorea ”băieței”. Eu așa știu. Ei au scris în raport. Și observatorul. Se pare că aici a fost o mare greșeală. Ei trebuiau să se intereseze ce familie au…În momentul în care faci o chestie ca asta…N-au fost documentați”, a povestit Mitică Dragomir.

VEZI VIDEO: 

Scandalul “folcloristelor” revine în prim plan după 23 de ani!

Scandalul “folcloristelor” a ieşit la rampă după 23 de ani în spaţiul public după ce fiul lui Florin Chivulete, Andrei, şi el arbitru, a întrerupt meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova, din cauza scandărilor xenofobe.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată în istorie când un meci din SuperLiga este întrerupt din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe. Andrei Chivulete a luat decizia de a întrerupe jocul în minutul 26.

ADVERTISEMENT