Life

S-a aflat marele secret al lui Kate Middleton. Ce face ducesa de Cambridge pe timp de carantină

03.02.2021 | 16:54
Sa aflat marele secret al lui Kate Middleton Ce face ducesa de Cambridge pe timp de carantina
Kate Middleton, ducesă de Cambridge. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Kate Middleton nu se plictisește deloc de când activitățile sale de ducese s-au împuținat din cauza pandemiei de coronavirus. Nevasta Prințului William și-a găsit ocupație în timpul liber pe care i l-a adus carantina și a împărtășit cu internauții ce face în viața ei de zi cu zi.

Kate i-a obișnuit pe britanici să le arate cum are grijă de ea și de familia ei prin intermediul rețelelor de socializare. Ducesa de Cambridge nu a apelat la servicii speciale pentru a avea grijă de copii, uimindu-i pe toți prin faptul că și-a tuns singură copiii, de pildă, deși a dispus tot timpul de un frizer.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William a profitat și profită de carantină pentru a face toate lucrurile pe care era greu să le facă înainte de pandemie din cauza evenimentelor la care trebuia să participe.

Kate Middleton, pasionată de mișcarea în aer liber

Marele ei secret al siluetei sale a ieșit la iveală de curând: este pasionată de antrenamentele fizice în aer liber, căci Kate face mișcare în fiecare zi. Așa se menține în formă, de fapt, indiferent de vremea de afară.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge petrece pandemia în casa din Norfolk, Anmer Hall, acolo unde a fost văzută des de oameni făcând exerciții înconjurată de natură.

kate middleton
Kate Middleton,nemachiată și îmbrăcată corespunzător vremii friguroase, într-o pauză de mișcare, pe contul de Instagram Kensington Royal

Ducesa de Cambridge, pasionată de tenis și înot

Kate Middleton se comportă ca o femeie normală și nu are ifose de soție de prinț, fapt pentru care britanicii o iubesc. Recent, ducesa de Cambridge a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care a amintit de cât de importantă este sănătatea mintală în această perioadă, sugerând că acum lumea are oportunitatea de a se apropia mai mult de natură și de acele activități pe care le-a neglijat în ultima vreme, importante de insuflat mai ales celor mici pentru ca aceștia să se dezvolte sănătos și armonios.

ADVERTISEMENT

Kate practică mai multe sporturi în palatul în care locuiește, ziarele britanice scriind că soția lui William este pasionată de înot și de tenis, pe lângă alergatul de zi cu zi, notează publicația spaniolă Lecturas, citând tabloidele britanice.