Life

S-a căsătorit cu un bărbat cu 48 de ani mai mare decât ea! Ce s-a întâmplat la câțiva ani de la nuntă

17.05.2020 | 12:35
Sa casatorit cu un barbat cu 48 de ani mai mare decat ea Ce sa intamplat la cativa ani de la nunta
ADVERTISEMENT

Loire de Fales (23 de ani) și Thomas Grieg (71 de ani) formează unul dintre cele mai „ciudate” cupluri, relația lor consumându-se la distanță. Cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare, iar după doar două luni au ajuns în fața altarului, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Cum și-a întâlnit Loire dragostea vieții ei, pe Thomas

O tânără din Cebu, Filipine, s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat mai mare cu 48 de ani pe care l-a ,cunoscut pe o rețea de socializare. Loire și Thomas, un pensionar din orașul Wallesley, Marea Britanie, s-au căsătorit la doar două luni după ce s-au întâlnit în viața reală, în anul 2014. 

ADVERTISEMENT

Relația lor este una neobișnuită, tânăra fiind numită de cele mai multe ori „mireasă comandată prin mail”, lucru care nu o deranjează. Nici diferența de vârstă dintre cei doi nu a fost un impediment în relația lor, Loire și Thomas căsătorindu-se, familia tinerei neavând nimic împotrivă.

„Ne-am întâlnit pe Facebook – s-a întâmplat pur și simplu; a fost mâna destinului. Prima dată când l-am văzut am spus «wow ar putea să fie bătrân», dar nu pare atât de bătrân pe cât ai crede”, a povestit tânăra pentru unilad.co.uk.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu relația lor la cinci ani de la căsătorie

„Ne-am întâlnit aici, în Cebu, și am fost atât de speriată și șocată încât nu știam ce să spun deoarece el era primul mei iubit. Sentimentele pe care le aveam erau reciproce și am simțit amândoi că suntem îndrăgostiți.

Pentru el a fost dragoste la prima vedere, dar și pentru mine chiar dacă la momentul respectiv nu-l iubeam cu adevărat, ci eram doar atrasă. 

ADVERTISEMENT

El a fost atras de înțelepciunea mea, în timp ce mie mi-au plăcut ochii lui albaștrii”, a mărturisit Loire despre prima întâlnire cu bărbatul care avea să-i devină soț, potrivit sursei menționate.

Două luni mai târziu de la întâlnire Thomas a cerut-o în căsătorie pe tânăra din Filipine. În cursul celor 5 ani în care au fost căsătoriți a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță. Micuța a primit la naștere numele Mary.

ADVERTISEMENT

După cinci ani de relație Loire a luat decizia de a se muta alături de familia sa din Cebu, însă soțul nu a urmat-o. Thomas își vizitează soția și fiica timp de cinci luni pe an, iar în restul timpului socializează pe rețelele de socializare.

Tânăra mămică susține că în ciuda faptului că s-au îndepărtat din punct de vedere al orașelor în care trăiește fiecare dintre ei, relația lor la distanță este una foarte bună și frumoasă fiind la fel de fericiți ca într-o căsnicie adevărată.


ADVERTISEMENT
Tags: