News

S-a îndrăgostit de colega de apartament și i-a ”plantat” microfoane. Când a aflat ce face în lipsa lui, a decis s-o ucidă în mod violent

Un bărbat de 30 de ani a ajuns să-și ucidă colega de apartament, după ce a aflat că aceasta avea o relație pasională cu un bărbat căsătorit.
09.12.2023 | 18:02
Sa indragostit de colega de apartament si ia plantat microfoane Cand a aflat ce face in lipsa lui a decis so ucida in mod violent
Stephanie Hansen a fost ucisă de colegul ei de apartament / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: My London / Hepta
ADVERTISEMENT

O gelozie bolnavă, urmată de o crimă barbară – așa au caracterizat judecătorii care trebuie să dea o sentință în cazul morții britanicei Stephanie Hansen (39 de ani). Ucigașul ei, Sheldon Rodrigues, angajat la aeroportul din Londra, și-a recunoscut crima, însă dă vina pe faptul că partenera lui ”de nebunii” a vrut să-l părăsească.

Amor fără obligații, transformat în crimă pasională

Stephanie și Sheldon au fost într-o relație deschisă. Cei doi au avut relații sexuale consimțite în mai multe rânduri și își petreceau concediile împreună. ”Prieteni cu beneficii”, ei au decis să se mute împreună, însă fără niciun fel de obligații de natură matrimonială.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, fiecare avea dreptul să se întâlnească cu alte persoane. Povestea nu a ținut prea mult, pentru că Rodrigues s-a îndrăgostit de Hansen, care și-a exprimat clar dorința de a nu intra într-o relație serioasă cu acesta.

Sheldon a devenit obsedat de viața particulară a femeii, care, la un moment dat, a început să se întâlnească cu un coleg de serviciu, care era căsătorit și avea trei copii. Cu toate că a încercat să păstreze secretă relația, pe care o consumau în pauza de masă sau în mașină, Rodrigues a aflat de existența ei.

ADVERTISEMENT

Femeia a reacționat prost când a aflat că era spionată de colegul de cameră

Bărbatul îi ”plantase” colegei de apartament mai multe dispozitive de urmărire, și asculta tot ce se petrece în jurul ei. La un moment dat, când se afla în India, la părinți, el și-a sunat colega și i-a reproșat că și-a adus amantul în casă. ”Nu suntem împreună. Putem face ce vrem cu viețile noastre. Mă spionezi? Cred că e mai bine să nu te mai întorci”, i-a răspuns femeia, potrivit The Mirror.

Atunci când Rodrigues a amenințat că-i va spune totul soției înșelate, Hansen a negat vehement că are o relație cu amantul ei. Ea i-a transmis colegului de cameră că sunetele pe care le auzise, și care păreau că provin de la doi oameni aflați în mijlocul unei partide amoroase, sunt produse de păsările care și-au făcut cuib lângă fereastra imobilului.

ADVERTISEMENT

I-a mai cerut o noapte, după care a ucis-o

Această variantă nu l-a convins prea tare pe bărbatul de 30 de ani. Acesta a rugat-o pe Stephanie să-l ierte și i-a cerut că-i mai acorde o ultimă noapte. ”Putem s-o mai facem ultima dată. După asta, nu-ți voi mai cere nimic”, i-a scris tânărul. Femeia i-a răspuns că relația pe care a avut-o cu Rodrigues a fost ”o mare greșeală”.

Până la urmă, Rodrigues a cedat geloziei extreme, după o noapte întreagă în care și-a spionat colega. Spre dimineață, el a plecat de la muncă și a atacat-o pe Hansen cu 20 de lovituri de cuțit. Femeia a fost bătută și înjunghiată, după care bărbatul a rămas 24 de ore cu cadavrul ei, înainte să anunțe poliția.

ADVERTISEMENT

El le-a spus oamenilor legii că și-a găsit colega într-o baltă de sânge și că cel mai probabil, aceasta a fost ucisă de amantul ei.

ADVERTISEMENT