Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„S-a unit iarăși țara” Detaliul pe care l-a observat Ivanovici după calificarea României la Euro

România a reușit să se califice la Euro de pe primul loc. Formația lui Edi Iordănescu a învins Elveția pe Național Arena și a unit o întreagă țară.
22.11.2023 | 11:25
Sa unit iarasi tara Detaliul pe care la observat Ivanovici dupa calificarea Romaniei la Euro
“AM DEVENIT IAR UNITI, CA TARA!” Marea MANDRIE A ROMANILOR dupa CALIFICAREA la EURO 2024. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a învins Elveția pe Național Arena și s-a calificat la Euro 2024 de pe primul loc. Performanța este cu atât mai impresionantă în condițiile în care trupa lui Iordănescu a rămas neînvinsă pe toată durata campaniei. 6 victorii și 4 egaluri au adunat “tricolorii” la finalul unei calificări de pus în ramă.

“Tricolorii” au unit țara

“Așa nici eu nu vreau să cad în partea cealaltă să zic că au venit extratereștrii. Trebuie să fim recunoscători, dar hai, să nu zic recunoscători, trebuie să fim fericiți. Trebuie să avem un gând din inimă către Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Toată lumea zice că Edi e artizanul acestui grup. Și către jucători bineînțeles. Lăsând la o parte fotbalul, mă uitam pe stadion, parcă s-a unit iarăși țara. Deci, nu știu dacă ați simțit asta. Uniți sub Tricolor, absolut impecabili aseară.

Așa se încurajează o echipă națională. Dacă trebuie să dau o notă ar fi 10+, au fost fantastici, de ce se poate. Dar asta a venit pe un curent de unificare, de entuziasm, toată lumea e fericită. Nu ați simțit că suntem mai buni, mai uniți?”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

România a reușit să învingă Elveția cu scorul de 1-0. După un început ezitant de partidă, elevii lui Iordănescu au echilibrat jocul și s-au luptat de la egal la egal cu trupa lui Murat Yakin. Alibec a adus golul victoriei în minutul 50 printr-un șut care a ridicat în picioare tot stadionul.

România merge la Euro 2024 de pe primul loc

“Tot noi, până la urmă, nu mă refer la presă, noi oamenii dăm drumul și creștem acel curent de hate și contestare permanentă. Normal, fac asta și suporterii, dacă toată lumea asta face, asta rămâne. Atunci nu mai e nici un gol bun, nimic.

ADVERTISEMENT

Și atunci când e acel hate care nu se mai termină, normal că toată lumea aderă la el. Dar uite că putem să schimbăm lucrurile. Nu ți se pare că e România mai unită? M-am întâlnit jos cu băiatul de la poartă, un zâmbet pe el. Scutierii, mi-am făcut poze cu ei. Scutierii, pe care lumea îi înjură.

Pe fețele tuturor, înclusiv pe cei care trebuiau să asigure ordinea. Erau mândrii. Mândrii că suntem români. Mi-am pierdut buletinul aseară, doar la asta mă gândeam, să merg la Pandele să fac hârtii. Pac, mesaj pe Facebook, cineva mi-a spus că l-a găsit pe jos la intrare.

ADVERTISEMENT

Îl sun pe om, pe Mihai și îi mulțumesc lui Mihai. Gesturi de oameni buni, imediat. Un gest de om bun.  Dar asta vine pe fondul a ce ne-a adus fotbalul. Ne-a făcut mai buni, a unit țara, ne-a redat identitatea aia”, a completat Horia Ivanovici.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Calificarea a unit Romania

 

ADVERTISEMENT