Life

S-au căsătorit în secret! Celebrul cântăreț român nu mai este burlac

Celebrul cântăreț român care s-a căsătorit în secret cu iubita lui. La eveniment au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii.
23.09.2023 | 20:53
Sau casatorit in secret Celebrul cantaret roman nu mai este burlac
Un cunoscut cântăreț român s-a căsătorit în secret. Sursa foto: Unsplash/Sinitta Leunen
ADVERTISEMENT

Un celebru cântăreț român și partenera lui s-au căsătorit în secret. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 23 septembrie, iar alături de miri au fost doar apropiații.

Un celebru cântăreț român și iubita lui s-au căsătorit în secret

What’s Up și iubita lui au făcut astăzi cununia religioasă, iar alături de ei au fost doar membrii familiei și prietenii apropiați. Cei doi soți au sosit împreună la eveniment.

ADVERTISEMENT

Mireasa a intrat în biserică alături de naș, în timp ce cântărețul împreună cu nașa de cununie. La câteva minute de la sosirea mirilor, a început și slujba. Cântărețul a fost atent la soția lui în timpul slujbei, iar la un moment dat a îmbrățișat-o.

Preotul le-a așezat apoi cununiile pe cap, iar artistul i-a făcut un semn că totul este bine, potrivit imaginilor surprinse de Spynews.ro. La finalul ceremoniei, cei prezenți i-au așteptat pe miri pe scări și le-au urat “Casă de piatră”.

ADVERTISEMENT

După ce s-au cununat religios, cei doi au continuat cu petrecerea de nuntă. What’s Up și proaspăta lui soție nu au ales un local exclusivist pentru a sărbători căsătoria, ci un restaurant aflat aproape de biserică.

Partenera artistului a atras atenția cu ținuta pe care a purtat-o la nuntă. Tânăra a optat pentru o rochie lungă, albă, decorată cu broderii în partea de sus, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a purtat, de asemenea, un voal lung, din cauza căruia a întâmpinat probleme atunci când a intrat în biserică. Din fericire, mama cântărețului a avut grijă ca totul să meargă așa cum trebuie.

O altă vedetă s-a căsătorit în secret astăzi

What’s Up nu a fost singura vedetă din România care s-a căsătorit departe de lumina reflectoarelor. Tot astăzi, Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, au devenit soț și soție după trei ani de relație.

ADVERTISEMENT

Ceremonia și petrecerea de nuntă au avut loc în curtea casei actriței, care a purtat o singură rochie pe parcursul evenimentului. Au fost prezenți 40 de invitați, aceștia fiind oameni apropiați de vedetă și de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT