Life

S-au căsătorit în mare secret! Două vedete și-au unit destinele, în ciuda diferenței mari de vârstă

Au ajuns la altar cu cea mai mare discreție! Două vedete și-au jurat credință veșnică, deși fac parte din generații diferite.
12.09.2023 | 19:46
Sau casatorit in mare secret Doua vedete siau unit destinele in ciuda diferentei mari de varsta
Au ajuns la altar cu cea mai mare discreție! Două vedete și-au jurat credință veșnică, deși fac parte din generații diferite. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în mare secret! Două vedete și-au unit destinele, în ciuda diferenței mari de vârstă, de aproximativ 16 ani. Cum a decurs importantul eveniment care s-a vrut a fi unul simplu, departe de ochii curioșilor.

Au ajuns la altar cu cea mai mare discreție! Două vedete și-au jurat credință veșnică, deși fac parte din generații diferite

Chris Evans (42 de ani) și Alba Baptista (26 de ani) au ajuns la altar cu cea mai mare discreție weekendul trecut, pe 9 septembrie 2023. Cele două vedete și-au jurat credință veșnică, deși fac parte din generații diferite.

ADVERTISEMENT

Unirea destinelor actorilor vine la circa 2 ani de la prima întâlnire printr-o ceremonie privată, care s-a desfășurat în fața rudelor și a prietenilor apropiați. Printre invitați s-au numărat starurile din The Avengers: Robert Downey Junior, Chris Hemsworth și Jeremy Renner.

Potrivit People, nunta s-a desfășurat în Massachusetts, chiar în casa în care locuiesc Chris Evans și Alba Baptista. De asemenea, surse apropiate celor doi actori au dezvăluit că proprietatea privată din Cape Cod a fost pe post de restaurant.

ADVERTISEMENT

„Un cort mare și un ring de dans au fost instalate în casă”, a declarat o persoană din cercul actorilor, mai arată sursa menționată anterior. Aceasta a mai precizat că muzica s-a auzit până târziu în noapte.

Alba Baptista și Chris Evans
Alba Baptista și Chris Evans s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Chris Evans și Alba Baptista, un cuplu de peste 2 ani

Chris Evans și Alba Baptista formează un cuplu de peste 2 ani, povestea lor de dragoste fiind una discretă și despre care nu au vorbit prea mult. S-a confirmat că sunt împreună abia când aveau deja o relație de un an.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în noiembrie 2022 și de atunci lucrurile au început să fie din ce în ce mai serioase între ei. Extrem de îndrăgostiți și fericiți, cei doi actori au dezvăluit că sunt pregătiți să fie o familie și să devină părinți.

„Asta este ceea ce îmi doresc: o soție, copii, să am o familie. Când citești despre cei mai buni artiști, fie că este vorba de actori, pictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei recunosc că nu de munca lor sunt cei mai mândri. 

ADVERTISEMENT

Sunt mândri de relațiile lor, de familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au găsit-o, dragostea pe care au împărtășit-o”, spunea Chris Evans înainte de a se afla că se iubește cu Alba Baptista, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT