Life

S-au despărțit Florin Ristei și Naomi Hedman? Prima reacție: „Poate va fi un mister”

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus „adio” înainte de sărbători? Artistul a făcut primele dezvăluiri despre acest subiect.
21.12.2023 | 22:42
Sau despartit Florin Ristei si Naomi Hedman Prima reactie Poate va fi un mister
S-au despărțit Florin Ristei și Naomi Hedman? Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naomi Hedman a șters de pe rețelele sociale toate mesajele în care apărea alături de Florin Ristei. Dacă până acum cei doi se afișau împreună cu fiecare ocazie și dădeau impresia că sunt fericiți, pare că ceva s-a schimbat. Primele declarații făcute de artist.

S-au despărțit Naomi Hedman și Florin Ristei înainte de Crăciun?

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de aproximativ trei ani. Relația lor a început chiar după ce tânăra a fost eliminată de la XFactor. Luna trecută, artistul spunea că totul între ei este perfect.

ADVERTISEMENT

El spunea că se distrează de minune unul în preajma celuilalt și au lăsat să se vadă acest lucru la fiecare apariție. În timp ce cântărețul de la X Factor, ambii erau puși pe glume și nimic nu dădea de gândit că au părut probleme.

La un moment dat, s-a zvonit că între ei lucrurile s-au răcit, însă vedeta a negat vehement acest lucru. Între timp, Naomi Hedman și-a șters toate postările în care apărea împreună cu Florin Ristei.

ADVERTISEMENT

Contactat de click.ro, cântărețul a oferit primul punct de vedere. În stilul caracteristic, a glumit și a afirmat că rămâne un mister dacă relația cu logodnica sa s-a încheiat sau nu.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a dezvăluit Florin Ristei.

ADVERTISEMENT

Artistul a cerut-o în căsătorie

Vestea este cu atât mai neașteptată cu cât fanii așteptau o nuntă. Prezentatorul de la Neatza a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la scurt timp după ce și-au început povestea de iubire.

În urmă cu an, solistul dezvăluia că el și Naomi nu vor să se grăbească cu nunta, iar când vine vorba despre copii, aleg să mai aștepte puțin, deoarece vor să se concentreze pe carieră.

ADVERTISEMENT

Acum, rămâne de văzut dacă Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit sau doar pregătesc o surpriză pe plan profesional și așa își pregătesc fanii pentru ceea ce urmează.

ADVERTISEMENT