Life

S-au împăcat după 8 ani în care n-au vorbit! Andreea Mantea l-a iertat, în sfârşit

Cu cine s-a împăcat Andreea Mantea, după 8 ani. Prezentatoarea TV l-a iertat pe bărbatul cu care a avut o strânsă relație de prietenie.
10.12.2022 | 12:28
Sau impacat dupa 8 ani in care nau vorbit Andreea Mantea la iertat in sfarsit
Cu cine s-a împăcat Andreea Mantea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea s-a împăcat cu o persoană de care a fost apropiată în trecut, după 8 ani în care nu și-au vorbit. Vedeta a fost dispusă să-i acorde a doua șansă.

Andreea Mantea l-a iertat, după 8 ani. Cu cine s-a împăcat vedeta

Este vorba despre Adiță Voicu, prezentatorul emisiunii Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu și-au vorbit timp de opt ani și se pare că au reluat relația de prietenie. Andreea Mantea a fost invitată în noua ediție a emisiunii prezentate de Adiță Voicu și s-a împăcat cu el după toți ani în care nu au vorbit.

Prezentatoarea de la Casa Iubirii pare să fie în relații bune cu Adiță Voicu, din moment ce a acceptat să fie prezentă în emisiunea acestuia.

ADVERTISEMENT

“Hai, ia bradul și hai să mergem. Stai, că sunt noul Adiță. Iartă-mă, te rog eu iartă-mă. Ultima, nu mai greșesc.

De câte ori îți scriu numele, îmi vine să cânt de fericire.”, a spus prezentatorul în teaser-ul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Adiță Voicu este cel care s-a gândit s-a gândit să facă primul pas spre împăcare cu îndrăgita prezentatoare de la Kanal D.

Prezentatorul a venit la Andreea Mantea în timp ce aceasta se afla la machiaj și i-a adus un cadou cu ocazia zilei onomastice, de pe 30 noiembrie.

ADVERTISEMENT

După ce a avut un vis, Adițăa realizat că trebuie să facă pace cu oamenii pe care i-a dezamăgit în trecut.

Adiță Voicu a asigurat-o pe prezentatoare că s-a schimbat și i-a propus să facă o faptă bună împreună, așa că i-a cerut brunetei să-i mai dea o șansă.

Cine ar fi iubitul Andreei Mantea

De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a fost cuplată cu bărbați cunoscuți din showbiz, cum ar fi Victor Slav.

În prezent, bruneta este foarte discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă. Andreea Mantea ar avea o relație cu un bărbat care lucrează tot în domeniul televiziunii.

De altfel, vedeta de la Kanal D a recunoscut că iubește și este iubită, dar nu a dezvăluit identitatea partenerului ei. Cei doi ar fi împreună de ani buni.

“Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea.

Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. (…)

Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată.”, a declarat cineva din anturajul Andreei Mantea pentru ciao.ro, în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT