Life

Ei sunt bărbații celebri cu care Andreea Mantea s-a iubit. Mulți dintre ei sunt foarte bogați

Cu ce bărbați renumiți a fost cuplată Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a avut parteneri cu mulți bani.
13.10.2022 | 07:42
Ei sunt barbatii celebri cu care Andreea Mantea sa iubit Multi dintre ei sunt foarte bogati
Cu ce bărbați renumiți a fost cuplată Andreea Mantea. Prezentatoarea a avut parteneri cu mulți bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ei sunt bărbații celebri cu care frumoasa brunetă a avut o relație. Mulți dintre foștii parteneri de viață ai moderatoarei de la Kanal D sunt foarte bogați și au afaceri de notorietate în România.

Cu ce bărbați renumiți a fost cuplată Andreea Mantea. Prezentatoarea a avut parteneri cu mulți bani

Andreea Mantea a avut de-a lungul timpului mai multe relații amoroase. Una dintre acestea a fost cu Bogdan Ivanof cu care s-a iubit numai două luni. Ulterior, bruneta l-a cunoscut pe Andrei Țârdea, care la momentul respectiv era însurat.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri și-a părăsit soția însărcinată în 9 luni pentru a fi împreună cu prezentatoarea show-ului Casa Iubirii. Povestea de dragoste dintre cei doi a ținut mult timp prima pagina a ziarelor și a fost una dintre cele mai controversate.

După divorțul de Alexandra Țârdea, Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie și lucrurile păreau să fie perfecte, însă după numai un an de relație pasională au luat-o pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

La aproximativ o lună de la despărțirea de afacerist, vedeta de la Kanal D își găsea consolarea în brațele lui Rani Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu. Cei doi au sărbătorit împreună Revelionul din anul 2010.

A urmat povestea de dragoste cu Nasser pe care prezentatoarea nu și-a asumat-o niciodată, chiar dacă au fost surprinși în timp ce se sărutau într-o parcare, după un eveniment monden. Bărbatul este însurat la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

După mai multe dezamăgiri în dragoste, Andreea Mantea a renunțat la bărbații bogați și și-a îndreptat atenția spre un coleg de breaslă. Este vorba de Răzvan Cișmigiu cu care frumoasa brunetă ar fi filtrat chiar sunt privirile celor din platoul de filmare.

Legătura amoroasă s-a încheiat fără să știe nimeni. Prezentatoarea de la Casa Iubirii nu a oferit prea multe detalii nici despre relația cu Liviu Moreanu, cu care s-a iubit și cântăreața Anna Lesko. Au format un cuplu pentru numai trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea și bărbații celebri din viața sa amoroasă

Andreea Mantea s-a iubit în anul 2012 cu Răzvan Voicu, care pe vremea respectivă prezenta o emisiune și era reporter. Cei doi au fost colegi la același post de televiziune, unde a și început povestea de dragoste.

Despărțirea a intervenit câteva luni mai târziu, Iulian Moga fiind următorul pe lista brunetei. Fosta gazdă a emisiunii Puterea Dragostei și fratele lui Marius Moga s-au iubit timp de un an, la separare acuzându-se de infidelitate unul pe celălalt.

Prezentatoarea preciza, cu durere în suflet, că toți bărbații din viața sa au înșelat-o. Apoi, a format un cuplu cu Ștefan Stan, câștigătorul de la Vocea României. În timpul show-ului Burlăcița l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, care avea să devină tatăl fiului său, David, în vârstă de 8 ani.

Ultima relație amoroasă a durat 5 ani și a fost cu un coleg de platou, Andreea Mantea mărturisind că a fost o experiență toxică, dar din care a avut foarte multe de învățat.

„Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic!”, a spus vedeta pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT