Sport

Sold-out în 4 ore la derby-ul Rapid – FCSB! Record stabilit pentru meciul din Giulești: „O atmosferă incendiară și un spectacol pe cinste”. Update

Unul dintre cele mai așteptate derby-uri din SuperLiga este Rapid - FCSB, iar suporterii își pot achiziționa deja bilete la jocul de peste 9 zile.
14.04.2023 | 19:20
Soldout in 4 ore la derbyul Rapid  FCSB Record stabilit pentru meciul din Giulesti O atmosfera incendiara si un spectacol pe cinste Update
Unul dintre cele mai așteptate derby-uri din SuperLiga este Rapid - FCSB, iar suporterii își pot achiziționa deja bilete la jocul de peste 9 zile. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-04-2023
16:28

Sold-out în 4 ore la derby-ul Rapid - FCSB

Biletele pentru derby-ul Rapid – FCSB, duminică, 23 aprilie, ora 20:30, programat în a cincea etapă a play-off-ului din SuperLiga s-au vândut în doar 4 ore. Este un record din acest punct de vedere în actuala stagiune.

Aproximativ 14.000 de suporteri vor fi în tribunele stadionului Giulești la derby-ul Rapid – FCSB. Dintre aceștia, în jur de 700 de fani îi vor încuraja pe roș-albaștrii. „Se anunță un derby incendiar! Biletele pentru meciul cu FCSB, de pe 23 aprilie, s-au vândut extrem de rapid. 

Au mai rămas aproximativ 250 de bilete la Peluza dinspre Teatru, acestea fiind disponibile doar la casa de bilete de la Rapid Giulești – Superbet Arena!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook de către Rapid.

 

„În mai puțin de 4 ore, Rapidiștii reușesc un nou sold out, de data aceasta la meciul cu echipa din Berceni. Biletele au fost puse la vânzare de la ora 12:00 astfel, Rapidiștii bat un nou record!

Vom avea parte din nou de un Giulești arhiplin, de o atmosferă incendiară și de un spectacol pe cinste, așa cum doar Peluza Nord – Rapid București știe să facă!”, a fost mesajul publicat de fanii giuleșteni.

Derby-ul vine într-un moment neprielnic pentru giuleșteni, care nu au obținut nicio victorie în play-off, iar în înfrângerea cu Sepsi au practic un joc mai mult decât modest care a fost criticat dur la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce preț au biletele pentru partida Rapid – FCSB

Meciul Rapid – FCSB, din etapa a 5-a, ultima a turului play-off-ului din SuperLiga, se va desfășura duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, iar conducerea clubului giuleștean a pus deja în vânzare biletele.

ADVERTISEMENT

Tichetele au început să se vândă vineri, 14 aprilie, de la ora 12:00, atât online, cât și la casele de bilete ale stadionului din Giulești. Prețul acestora este la fel ca la fiecare partidă susținută de ”vișinii” pe teren propriu.

  • Peluza Nord: 30 lei
  • Peluza Sud: 30 lei
  • Tribuna a II-a (periferic): 45 lei
  • Tribuna a II-a (central): 55 lei
  • Tribuna I (periferic): 55 lei
  • Tribuna I (central): 65 lei
  • Tribuna 0: 100 lei
  • VIP: 300 lei
ADVERTISEMENT

Conducerea Rapidului a anunțat pe site-ul oficial cum se va proceda pentru achiziționarea biletelor: ”Fiecare persoană poate achiziționa maximum patru bilete/comandă, pentru a evita specula și pentru a le oferi șansa cât mai multor suporteri rapidiști de a veni pe stadion.

Biletele vor fi nominale, atât la achiziția online, cât și la achiziția de la casa de bilete. Astfel încât pentru fiecare bilet achiziționat este nevoie de numele celui care va intra la meci pe baza acelui bilet”.

ADVERTISEMENT

Mutu a evitat să-și critice jucătorii după eșecul cu Sepsi

Până la marele derby cu FCSB, Rapid are o deplasare extrem de grea în Bănie. Partida cu Universitatea Craiova, din etapa a 4-a a play-off-ului din Superliga, este programată duminică, 16 aprilie, de la ora 21:00.

La finalul întâlnirii pierdute în deplasare cu Sepsi, scor 0-2, antrenorul Adrian Mutu nu și-a putut ascunde dezamăgirea pentru jocul extrem de slab prestat de formația sa, însă s-a ferit să dea în jucători.

ADVERTISEMENT

”Aș vrea să încep în a felicita echipa adversă pentru victorie. Au fost mai buni ca noi în această seară. Concluzii nu sunt prea multe de spus, mai ales la cald. Cel mai slab meci de când sunt eu pe banca Rapidului. Motive sunt mai multe, dar cred că trebuie să mergem mai departe pentru că ne așteaptă meciuri grele.

Să uităm cât mai repede acest meci. Nu avem ce concluzii să tragem. Singurul lucru pe care să-l învățăm din această înfrângere este că dacă ne prezentăm în felul ăsta în play-off, să nu mai vorbim de cupele europene, probabil lucrurile vor sta la fiecare meci ca în seara asta”, a spus Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags: