Life

S-au separat înainte de nuntă. Un cuplu celebru își spune adio: ”Despărțirea a fost filmată”

S-au despărțit chiar înainte de nuntă. Cuplul celebru care și-a șocat fanii prin acest gest. Separarea lor a fost una filmată.
31.08.2023 | 23:30
Sau separat inainte de nunta Un cuplu celebru isi spune adio Despartirea a fost filmata
Ce motiv a invocat celebrul cuplu. Sursa foto: Hollywood Life
ADVERTISEMENT

Un cuplu celebru de la Hollywood, parte dintru-un reality show renumit peste Ocean, a decis să se despartă chiar înainte de nuntă. Anunțul a surprins multă lume și a fost unul filmat. Din ce motiv nu a mai continuat povestea de dragoste?

Ce cuplu celebru de la Hollywood se desparte înainte de nuntă?

Lindsay Hubbard și Carl Radke, faimosul cuplu din reality show-ul american ”Summer House” (Casă de vară), au decis să-și spună ”Adio!”. Totul se întâmplă la un an după ce Lindsay i-a spus ”Da!” lui Carl, care i-a oferit un inel de logodnă.

ADVERTISEMENT

Lindsay Hubbard și Carl Radke urmau să se căsătorească în noiembrie. Însă, Carl s-a răzgândit. Chiar pe ultima sută de metri, bărbatul i-a spus logodnicei sale că nu mai este dispus să îmbrace și costumul de mire și să ia parte la nuntă.

Cei doi nu au ieșit public, momentan, să-și confirme despărțirea, dar surse din anturajul lor au scos acest subiect la iveală. De altfel, având în vedere că Lindsay Hubbard și Carl Radke sunt parte ai unui reality show, separarea lor a fost filmată și se va difuza în sezonul următor al ”Summer House”.

ADVERTISEMENT

”Carl Radke și Lindsay Hubbard și-au anulat logodna. Cei doi urmau să se căsătorească în noiembrie, dar Carl i-a spus lui Lindsay că nu poate merge mai departe cu nunta. Despărțirea a fost filmată și cel mai probabil se va desfășura în următorul sezon al Summer House”, au comunicat surse pentru okmagazine.com

Cuplul părea în iunie foarte hotărât să se căsătorească

De altfel, în luna iunie Lindsay părea foarte entuziasmată de faptul că urmează să îmbrace rochia de mireasă. Se declara extrem de emoționată, deoarece își dorea ca totul să se desfășoare conform planurilor, respectiv așteptărilor.

ADVERTISEMENT

”Dar planificarea unei nunți este atât de diferită. Este o nebunie că cea mai fericită zi din viața ta poate provoca atât de mult stres – indiferent cât de profesionist ai fi.”, a declarat Linsay Hubbard pentru sursa precizată anterior.

Lindsay avea doar cuvinte de laudă la adresa celui care urma să-i devină soț. Spunea despre Carl că este foarte implicat în organizarea evenimentului. Mai mult, se simțea foarte mulțumită și de faptul că partenerul ei îi arăta și susținere morală.

ADVERTISEMENT

”Carl e super implicat. El oferă sprijin moral. Lucram la trimiterea invitațiilor noastr. S-a așezat lângă mine și mi-a făcut un masaj. Eu iau decizii rapide, așa că uneori el nu vrea să facă ceva greșit sau să mă dezamăgească, ceea ce este drăguț”, a mai spus Lindsay. Următorul sezon al ”Summer House” se va transmite în 2024.

ADVERTISEMENT