Life

Divorț-bombă în showbiz-ul românesc! Despărțire cu scandal la doar cinci luni de la nuntă!

Un divorț-bmbă se produce în showbiz-ul românesc! O cunoscută interpretă de muzică folclorică se desparte de soțul ei definitiv!
30.08.2023 | 15:16
Divortbomba in showbizul romanesc Despartire cu scandal la doar cinci luni de la nunta
Divorț uluitor în showbiz-ul românesc. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Un divorț cu totul neașteptat se produce în showbiz-ul din România! FANATIK a aflat povestea unuia dintre cuplurile din peisajul monden mioritic! O poveste care, pe cât de frumoasă se arăta în urmă cu câteva luni, pe atât de trist se încheie astăzi!

Divorț cu totul neașteptat în showbiz! Și-au spus adio după doar 5 luni de la nuntă!

O interpretă iubită de muzică populară din nordul țării, despre care FANATIK a scris în diferite ocazii, pune capăt căsniciei! Relația dintre artistă și soțul ei, la rândul său muzician, nu mai e deloc roz. Nu mai seamănă cu povestea pe care au descris-o amândoi acum doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Se pare că acest divorț era iminent mai ales de câteva săptămâni încoace, cei doi confruntându-se cu diferite probleme care rămân, însă, în sfera privată.

FANATIK vă poate dezvălui câteva elemente-cheie din relația celor doi. Avem, totodată, confirmarea uneia dintre părți, a încă soției cântărețului.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Andreea Ciocotișan nu vrea să își facă publicitate pe seama divorțului: „Este adevărat că voi divorța”

Contactată de FANATIK, interpreta de muzică populară a putut spune că vrea să stea departe de acest subiect, dar a confirmat totuși că informațiile pe care le-am aflat sunt cât se poate de reale. „Da, este adevărat că voi divorța, dar nu vreau să ies în public cu așa ceva. Nu vreau să mă afirm cu asta”, a dezvăluit Andreea Ciocotișan pentru FANATIK.

Da, așa cum puteți observa, este vorba despre îndrăgitul cuplu de muzică tradițională din Maramureș, format din Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan. Artista și saxofonistul nu mai formează o pereche de ceva timp. Problemele au apărut în cele cinci luni de când au făcut cununia religioasă.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor intrate în posesia noastră, se pare că Andreea Ciocotișan l-ar fi tăiat pe soțul ei de pe lista evenimentelor. Cei doi au fost prezenți peste tot, la nunți, botezuri și zile de naștere împreună, până recent! Se pare că în această căsnicie, atitudinile celor doi s-ar fi schimbat destul de mult unul față de celălalt. De aici au apărut niște conflicte verbale. Până aici putem citi din ceea ce am aflat!

Mai mult de atât, se pare că Raul Bogdan e decis ca de acum încolo să își vadă singur de drum. Astfel că, parcursurile celor doi se separă și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Raul Bogdan visa la copii cu fosta parteneră de viață

FANATIK vă mai poate spune că despărțirea este una de comun acord, căci amândoi și-au dat seama că nu mai au nimic de-a face unul cu celălalt.

Nimic nu putea să prevestească această despărțire! La sfârșitul anului trecut, Andreea Ciocotișan vorbea cu bucurie și emoție, cu multă dragoste despre cununia ei religioasă care a avut loc pe 18 mai 2023.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, folcloristul din Maramureș a dezvăluit cât de fericit era în calitate de partener al Andreei. Fericirea s-a transformat într-o mare dezamăgire, din nefericire!

De asemenea, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Au dorit să șteargă orice amintire pe care o au împreună. În interviul pe care încă soțul Andreei Ciocotișan l-a acordat pentru publicația noastră, acesta ne-a zis inclusiv că își doreau să aibă și copii/ Vis care, de acum, s-a spulberat!

„Cred că în următorii 2-3 ani, da… Sau cine știe… Poate chiar și anul viitor, în iarnă. Noi ne dorim foarte mult un copil. Vrem un copil, dar acum avem multe lucruri de făcut (n. red.: profesional)”, ne-a mărturisit Raul Bogdan anul trecut.

 

ADVERTISEMENT