Sport

S-au supărat bavarezii! Fanii lui Bayern Munchen, protest incendiar în timpul partidei cu Arsenal din Champions League

Fanii bavarezi au protestat împotriva conducerii, în timpul partidei câștigate de Bayern Munchen în fața lui Arsenal, scor 1-0.
18.04.2024 | 00:34
Sau suparat bavarezii Fanii lui Bayern Munchen protest incendiar in timpul partidei cu Arsenal din Champions League
Fanii lui Bayern Munchen, protest incendiar în timpul partidei cu Arsenal din Champions League
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a reușit să se califice în semifinalele UEFA Champions League, după ce a învins Arsenal, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Joshua Kimmich, în minutul 63.

Fanii lui Bayern Munchen au protestat la partida cu Arsenal

Înfruntarea din sferturile de finală ale Champions League a început cu o atmosferă incendiară în tribune, fanii bavarezi aprinzând zeci de torțe și oferind imagini spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Odată cu stingerea torțelor, fanii lui Bayern Munchen au început să protesteze împotriva conducerii clubului, dar și împotriva UEFA. Aceștia au afișat un mesaj în care acuzau prețul biletelor puse în vânzare pentru duelul cu Arsenal.

”Între 70 și 150 de euro pentru un bilet. E vreo diferență față de cei de la Arsenal, care-și mulg fanii ca pe vaci?” a fost textul scris în limba engleză pe banner-ul afișat de suporteri.

ADVERTISEMENT

bayern munchen

UEFA, atacată de fanii lui Bayern Munchen

Nici UEFA nu a scăpat de criticile nemților, după ce fanii lui Bayern Munchen au fost suspendați pentru un meci din deplasare, în urma incidentelor petrecute la partida cu Lazio, din optimi.

Astfel, pentru incidentele de la Roma, bavarezii nu au avut dreptul să participe la partida tur cu Arsenal și s-au răzbunat prin afișarea unui banner cu mesajul: ”Nici nouă nu ne place de tine! Excludeți UEFA. Ieși de pe stadionul nostru!”.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen, calificare în semifinalele UEFA Champions League

După ce în partida tur, jucată la Londra, Bayern Munchen a plecat doar cu un egal după meciul împotriva lui Arsenal, scor 2-2, bavarezii au reușit să se califice în semifinalele UEFA Champions League.

Golul formației germane a fost marcat de Joshua Kimmich, în minutul 63, după ce a reluat cu capul o centrare venită din flancul stâng.

ADVERTISEMENT