Sport

Arsenal – Bayern Munchen 2-2, în sferturile de finală ale UCL. A plouat cu goluri pe Emirates Stadium! Calificarea se joacă în Germania

Arsenal și Bayern Munchen au remizat, scor 2-2, în primul meci al „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Totul se decide la returul din Germania. 
09.04.2024 | 23:45
Arsenal  Bayern Munchen 22 in sferturile de finala ale UCL A plouat cu goluri pe Emirates Stadium Calificarea se joaca in Germania
Arsenal și Bayern Munchen au remizat, scor 2-2, în primul meci al „dublei” din sferturile UEFA Champions League
ADVERTISEMENT
09-04-2024
18:01

Arsenal - Bayern Munchen 2-2 (Saka 12, Trossard 76 / Gnabry 18, pen. Harry Kane 32)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Arsenal și Bayern Munchen au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul tur al „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Calificarea în careul de ași se decide la returul din Germania. 

Min. 76: GOOOL Arsenal! Trossard finalizează cu un șut plasat din prima și londonezii egalează pe tabela de marcaj.

Min. 61: Laimer își încearcă norocul, dar șutul său de la distanță trece mult peste poarta lui Arsenal!

Min. 32: GOOOL Bayern Munchen! Harry Kane înscrie de la 11 metri fără emoții!

Min. 30: Penalty pentru Bayern Munchen! Sane face slalom în careul „tunarilor” și este faultat de Saliba. Arbitrul arată punctul cu var.

Min. 18: GOOOL Bayern Munchen! Gnabry profită de o eroare în apărare a lui Gabriel și marchează printre picioarele portarului lui Arsenal.

Min. 12: GOOOL Arsenal! Atacurile repetate ale lui Arsenal s-au finalizat cu gol. Saka primește mingea în careu și înscrie fără emoții la colțul lung.

Min. 10: Arsenal atacă în valuri, însă neconvingător până acum. Bayern Munchen încearcă să pună și ea probleme, dar „tunarii” se apără exemplar în primele 10 minute.

Min. 1: Partida a început!

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Martinelli. Rezerve: Hein, Ramsdale, Elneny, Gabriel Jesus, Nelson, Nketiah, Partey, Smith Rowe, Tomiyasu, Trossard, Vieira, Zinchenko. Antrenor: M. Arteta. 

Bayern Munchen: Neuer – Kimmich, Dier, de Ligt, Davies – Laimer, Goretzka – Sane, Musiala, Gnabry – Kane. Rezerve: Ulreich, Peretz, Choupo-Moting, Coman, Guerreiro, Kim Min-Jae, Mazraoui, Muller, Pavlovic, Tel, Upamecano, Zaragoza. Antrenor: T. Tuchel. 

Sferturile de finală ale UEFA Champions League, ediția 2023-2024 propun dueluri extrem de atractive. Arsenal – Bayern Munchen este doar unul dintre acestea. Partida reprezintă prima prezență a londonezilor în sferturile Ligii, după nu mai puțin de 13 ani.

Arsenal – Bayern Munchen, live video online, în sferturile de finală ale UCL

Pentru Mikel Arteta, performanța de a ajunge până în această fază a competiției este deja remarcaiblă. Totuși, fanii “tunarilor“ nu se mulțumesc cu atât și visează chiar la câștigarea trofeului. Mai ales că dau peste un Bayern aflat în degringoladă.

ADVERTISEMENT

Nemții antrenați de Thomas Tuchel nu mai au decât șanse pur teoretice la cucerirea titlului în Bundesliga. Astfel, Liga Campionilor este ultima lor șansă de a salva un sezon foarte slab.

Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în 2017, tot în UEFA Champions League. Pe atunci, Bayern îi administra lui Arsenal înfrângeri umilitoare, cu 5-1. Scorul a fost înregistrat în ambele manșe.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Arsenal – Bayern Munchen

“Tunarii“ au posibilitatea să își ia revanșa, iar meciul de pe Emirates Stadium va fi televizat și în România. Îl puteți urmări pe canalele Digisport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 2.

Partida dintre noul lider al Premier League, ca urmare a remizei dintre Manchester United și Liverpool, și multipla câștigătoare a UCL va putea fi vizionată și pe site-ul FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor de finală ale UCL

Pe lângă Arsenal – Bayern, astăzi se mai joacă un meci din sferturi, iar miercuri, 10 aprilie, se vor disputa celelalte două partide in această fază a competiției.

Marți, 9 aprilie

  • ora 22:00 Arsenal – Bayern Munchen (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 22:00 Real Madrid – Manchester City (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Miercuri, 10 aprilie

  • ora 22:00 Atletico Madrid – Borussia Dortmund (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 22:00 PSG – Barcelona (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Cote pariuri la meciul Arsenal – Bayern Munchen

În ciuda absenței îndelungate din Liga Campionilor, Arsenal este considerată favorită în această partidă. Cel puțin de către bookmakeri, care le oferă “tunarilor“ o cotă de 1,70 la victorie.

Remiza este cotată cu 3,95, iar elevii lui Thomas Tuchel au cota 4,80 la victorie. Mikel Arteta are toți jucătorii apți pentru această partidă, în timp ce Thomas tuchel nu se va putea baza pe Bouna Sarr și Sacha Boey.

Arsenal – Bayern, live stream, 22:00, Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2

Fanii lui Arsenal își pun toate speranțele în acest final de sezon. Mikel Arteta vor să câștige atât Premier League, cât și trofeul UEFA Champions League. Ei nu au câștigat niciodată Liga Campionilor.

A făcut-o, în schimb, Thomas Tuchel, cel care va pleca în vară de la Bayern. Managerul a câștigat trofeul în 2021, pe când o antrena pe Chelsea. Nemții se bazează pe experiența tehnicianului, dar și pe ambiția lui Harry Kane, fostul vârf al lui Tottenham.

ADVERTISEMENT