Life

Să fie explicația pentru eșecurile amoroase ale Andreei Bălan? Ce i-a adus ghinion vedetei

Andreea Bălan revine la vechile obiceiuri, când era super-îndrăgostită de partenerii care au dezamăgit-o de-a lungul timpului!
07.02.2024 | 18:30
Sa fie explicatia pentru esecurile amoroase ale Andreei Balan Ce ia adus ghinion vedetei
Andreea Bălan, videoclip alături de iubitul ei, Victor Cornea. Foto: YouTube/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a lansat un videoclip în care apare alături de jucătorul de tenis Victor Cornea, omniprezentul ei iubit, pe care îl însoțește peste tot pe unde merge, nescăpându-l din ochi nici la turneele sportive!

Andreea Bălan și „super-îndrăgostiții” ei. Victor Cornea, următorul pe lista despărțirilor?

„Super-îndrăgostiți” își spun Andreea Bălan și Victor Cornea! Sibianul nu e primul pe care blondina îl prezintă publicului ca pe marea ei iubire, dragostea alături de care speră să apuce bătrânețea.

ADVERTISEMENT

Gurile rele ar putea spune că Andreea Bălan ar putea fi urmărită de un soi de blestem, că și-ar face-o cu mâna ei, căci de fiecare dată după ce a apărut în clipuri muzicale cu sufletele ei pereche a urmat o inevitabilă despărțire. Victor Cornea este al patrulea partener pe care Andreea Bălan l-a introdus nu doar în casa și dormitorul ei, ci și în universul artistic.

Blondina și pretendentul din „Noapte de vis”, o istorie fără final fericit

Evident, nu trebuie să ne luăm după cârcotașii care îi caută nod în papură vedetei, însă e interesant de remarcat faptul că mereu după ce s-a filmat cu iubiții ei a urmat separarea. Poate că de data asta lucrurile vor sta diferit, dat fiind faptul că jurata de la Te cunosc de undeva a spus în câteva apariții online, la podcasturi, că acum este o altă femeie și că și-a găsit, în sfârșit, echilibrul.

ADVERTISEMENT

L-a iertat inclusiv pe George Burcea pentru afirmațiile făcute despre ea în public, cu care se pare că a îngropat de tot securea războiului. Cine sunt, însă, ceilalți foști iubiți cu care Andreea Bălan și-a promovat munca?

Ei bine, prima persoană care a făcut parte din inima Andreei Bălan care a intrat sub lumina reflectoarelor a fost Ionuț Manea. S-a întâmplat acum o căruță de ani, când vedeta Antenei 1 forma duo-ul Andre, alături de Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Azi bărbat în toată firea, pe atunci un ”moș” tânăr, Ionuț a făcut parte dintr-un proiect foarte important, care a contat în evoluția Andreei. Tânărul, care între timp s-a căsătorit și, spre deosebire de Andreea Bălan, și astăzi rezistă alături de aceeași femeie, a fost dansatorul cu care vedeta se mândrea pe vremuri când a dat țării hitul „Moșule, ce tânăr ești”.

„Toți erau convinși că suntem iubiți”

Ionuț și Andreea n-au făcut prea mulți ”purici” împreună, asta deoarece existau sentimente doar din partea lui. „Toți erau convinși că suntem iubiți. Acum va pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce știam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aș fi îndrăgostit de el. Are multe calități.

ADVERTISEMENT

Suntem prieteni foarte buni, deși m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ținut la mine cu adevărat. Ionuț mă cunoaște cel mai bine. Mă iubește de 3 ani. Dar nu-i poți comandă inimii. Țin la el și atât”, spunea în urmă cu ceva ani Andreea Bălan despre Ionuț, potrivit wowbiz.ro.

andreea bălan
Andreea Bălan, clipuri cu bărbații care au contat în viața ei: Ionuț Manea, George Burcea, Jador și, mai nou, Victor Cornea. Foto: YouTube (capturi video)

Keo, bărbatul care a contribuit la cariera solo a Andreei Bălan, primul mare eșec amoros. A urmat Burcea, următorul abonat în clipurile ei muzicale

Anii au trecut și, după destrămarea formației, Andreea Bălan și-a construit o carieră solo, bucurându-se de sprijinul lui Keo. Relația cu Keo i-a adus câteva melodii cu care Bălanca a dat lovitura, demonstrând că există viață și după Andre.

Și cu Keo s-a filmat, artist cu care a fost și logodită, doar că relația celor doi și-a dat obștescul sfârșit atunci când Misty s-a dovedit a fi femeia alături de care cântărețul își dorea cu adevărat un viitor.

Nu-i nimic, Andreea Bălan a mers mai departe și s-a super-îndrăgostit, din nou. De data asta de Michael Tracy (2014-2015), american pe care l-a lăsat pentru actorul George Burcea, cel cu care le are pe cele două fetițe.

Tiberiu Argint-Ionescu a scăpat de reclamă! Jador, piesă și filmuleț cu Bălanca

Frumoasa și carismatica vedetă i-a dedicat fostului iubit din State ”numai bine” în piesa „Uită-mă”. În videoclipul melodiei, dansatoarea s-a afișat cu George Burcea, cel care a făcut-o să uite de tot de Michael.

Restul istoriei de deja cunoscut de toată lumea. După ce a făcut două fetițe cu Burcea, Andreea Bălan a intrat într-un adevărat război cu fostul soț. Au divorțat, iar apoi și-a încercat norocul cu fratele prezentatoarei Sonia Argint-Ionescu, Tiberiu.

Andreea nu s-a oprit, însă, la Burcea! Vedeta a apărut în ipostaze destul de tandre (cu sărut inclus) apoi, cu un cunoscut manelist de la noi, Jador, cu care, ați ghicit deja, a și lansat un clip.

Cert este că Andreea Bălan și-a creat un obicei din a-și expune dragostea în piesele sale. Asta, cu toate că uneori pare deranjată când e întrebată despre viața ei personală. Deranjată mai ales după despărțiri, căci atunci când totul e lapte și miere, chiar ea iese în față cu aleșii ei!

 

ADVERTISEMENT