Life

Din America, direct pe patul de spital. Ce a pățit George Burcea, iubitul Vivianei Sposub

George Burcea a ajuns pe mâna medicilor, la scurt timp după ce s-a întors în România. Ce se întâmplă cu partenerul Vivianei Sposub
03.02.2024 | 00:09
Din America direct pe patul de spital Ce a patit George Burcea iubitul Vivianei Sposub
George Burcea a ajuns pe mâinile medicilor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru George Burcea, 2023 a fost un an plin cu de toate. Actorul a avut numeroase proiecte profesionale care au necesitat prezența sa peste hotare. Acum, însă, proaspăt întors din Statele Unite ale Americii, iubitul Vivianei Sposub a ajuns direct pe mâinile medicilor.

Ce se întâmplă, în acest moment, cu George Burcea

În ultima vreme, în viața lui George Burcea, lucrurile merg mai bine ca niciodată. Pe plan profesional, actorul nu are de ce să se plângă. De când cu rolul din ”Wednesday”, serialul produs de Netflix, evenimentele profesionale au venit pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, acesta a fost plecat o bună perioadă de timp în Statele Unite ale Americii. Acolo, a fost implicat în promovarea serialului, dar și în diverse proiecte adiacente acestuia.

Cum filmările pentru sezonul doi sunt pe cale să înceapă, George Burcea trebuie să se asigure că este în cea mai bună formă. Tocmai de aceea, înainte de a se întoarce pe platourile de filmare, acesta a decis să se lase pe mâinile medicilor.

ADVERTISEMENT

George Burcea este foarte preocupat de aspectul său fizic, dată fiind și profesia pe care o are. Pentru că trebuie să arate mereu impecabil, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și una dintre primele opriri din România a fost la medic.

Actorul și Viviana Sposub s-au împăcat anul trecut

Cei care l-au urmărit în ultima vreme, știu foarte bine că actorul a purtat aparat dentar. Se pare că a venit timpul să renunțe la el, așa că a apelat la medici dentiști din România. Deși putea face asta și peste hotare, George a avut mai multă încredere în profesioniștii de aici.

ADVERTISEMENT

Lui George Burcea îi merge la fel de bine și pe plan sentimental. În continuare, actorul se iubește cu Viviana Sposub, chiar dacă anunțau, în urmă cu ceva timp, că s-au despărțit.

Se pare că șatena a revenit la sentimente mai bune și a ales să mai dea o șansă relației cu Burcea. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și sunt de nedespărțit. Drept dovadă și acum, când George a fost în America, iubita lui l-a însoțit.

ADVERTISEMENT

Viviana a renunțat la orice proiect pe care l-ar fi putut primi în țară. Iubita lui George Burcea a ales să își trăiască visul american și l-a urmat pe actor peste tot. Surse din anturajul ei au declarat, la un moment dat, că și ea a vrut să se afirme în America, dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum par.

Însă, momentan, Viviana Sposub nu își face griji pentru cariera sa. Tânăra vrea să se bucure la maxim de fiecare clipă petrecută alături de iubitul ei, fie că este în America sau în România.

ADVERTISEMENT