Sport

Sabău, bucuros după FCSB – U Cluj 2-2: „Am avut curaj să jucăm!”

Ioan Ovidiu Sabău a fost bucuros după remiza obținută de Universitatea Cluj în duelul din deplasare cu FCSB, scor 2-2.
03.10.2023 | 00:05
Sabau bucuros dupa FCSB  U Cluj 22 Am avut curaj sa jucam
Ioan Ovidiu Sabău, bucuros după FCSB - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „șepcilor roșii” și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și pentru felul în care au evoluat, fiind de părere că aceștia puteau obține mai multe de la confruntare, dacă nu erau mai multe greșeli individuale în prima repriză.

Ioan Ovidiu Sabău, bucuros după FCSB – U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a fost bucuros după remiza obținută de Universitatea Cluj în duelul din deplasare cu FCSBAm pregătit bine jocul, am avut curaj să jucăm.

ADVERTISEMENT

Am jucat de la egal la egal cu o echipă valoroasă. A fost un meci frumos, spectaculos, rezultatul este echitabil, chiar dacă jucătorii mei erau supărați pentru că au simțit că puteau câștiga. 

Noi avem jucători de calitate, de valoare, cu multă experiență, chiar dacă mulți dintre ei nu au foarte multe minute. Pentru cum suntem noi astăzi, sunt foarte mulțumit de cum am arătat.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am apărat, chiar am avut momente în care am dominat. A fost un meci spectaculos, cred că a fost un rezultat echitabil în final. Jucătorii mei erau supărați și nemulțumiți la final”.

„În scurt timp vom arăta și mai bine!”

„Cred că în scurt timp vom arăta și mai bine, după ce vor prinde minute și jucătorii care au venit mai târziu. Sunt foarte mulțumit de ce am la dispozție în acest moment.

ADVERTISEMENT

Poate că Gorcea putea face în unele momente mai mult, dar i-am spus că am încredere în el, va avea susținerea mea. Ce să mai zic de Nistor, de Chipciu, de Bic, de Vătăjelu… să nu uit pe cineva”, a continuat Ioan Ovidiu Sabău.

Sunt foarte mulțumit de ce am la dispoziție. Dan Nistor, când e pregătit, face diferența, este un lider, e acel liant de care avem nevoie, cum e și Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

Au început să se identifice cu această echipă, ceea ce înseamnă foarte mult. Repet, este un rezultat foarte bun și sunt mulțumit de băieți”, a mai spus antrenorul „șepcilor roșii”.

ADVERTISEMENT