Life

Sabrina de la Mireasa, nehotărâtă dacă să se mărite cu Perneș. Ultimele declarații ale concurentei

Sabrina de la Mireasa nu știe dacă vrea să se mărite cu Perneș. Aceasta a dezvăluit că are foarte multe gânduri și nesiguranțe în ceea ce privește această viitoare căsătorie.
13.07.2022 | 00:28
Sabrina de la Mireasa nehotarata daca sa se marite cu Pernes Ultimele declaratii ale concurentei
Sabrina de la Mireasa nu știe dacă vrea să se mărite cu Perneș. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Sabrina de la Mireasa este nehotărâtă dacă să se căsătorească sau nu cu Perneș! Iată ce a declarat concurenta în ediția de marți seara.

Sabrina de la Mireasa nu știe dacă vrea să se mărite cu Perneș

Sabrina de la Mireasa a făcut declarații surprinzătoare în ediția din această seară a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

ADVERTISEMENT

Astfel, concurenta a lăsat să se înțeleagă că nu este sigură dacă vrea să ducă la un final fericit relația cu Perneș atunci când se va încheia emisiunea.

Mai precis, Sabrina de la Mireasa a spus clar că se gândește foarte bine la această decizie și că nu vrea să fie dezamăgită mai târziu sau să îi pară rău că a făcut acest pas.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Sabrina este nehotărâtă dacă să facă pasul cel mare alături de Perneș.

”El mă înțelege. Pur și simplu, eu aveam gândurile mele în așa fel să nu-mi pară rău mai târziu, nu că am schimbat”, a declarat Sabrina la Mireasa – Capriciile Iubirii.

Ce a spus Sabrina când a fost cerută în căsătorie de Perneș la Mireasa

Sabrina a fost foarte emoționată atunci când a fost cerută în căsătorie de Perneș și a mărturisit că nici nu știa cum să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la emisiunea Mireasa a declarat că nu se aștepta ca Perneș să o ceară de soție, chiar dacă avea o mică bănuială, dată de atmosfera din jur.

”Atunci când am ajuns acolo, cumva… Nu știam exact că asta o să facă, dar m-am gândit cumva, pentru că și atmosfera de așa natură, nu era unde mi s-a zis că o să merg, deja dădeau cu virgulă multe lucruri, dar n-am crezut că o face.

ADVERTISEMENT

Oricum aș fi zis da, nu se punea problema, dar nu știi cum să reacționezi într-un moment din ăsta’’, a mai spus Sabrina de la Mireasa.

ADVERTISEMENT
Tags: