Life

Sacrificiile pe care le face Gina Pistol de când a devenit mamă: „Nu vreau ca Josephine să plătească terapie”

Gina Pistol a făcut mărturisiri exclusive despre viață de mamă. Ce temeri are când vine vorba de micuța Josephine și de ce încearcă să-i dedice acesteia mare parte din timpul său?
29.07.2022 | 06:58
Sacrificiile pe care le face Gina Pistol de cand a devenit mama Nu vreau ca Josephine sa plateasca terapie
Ce sacrificii face Gina Pistol de când a devenit mamă. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a început o nouă viață de când micuța Josephine a venit pe lume, nu o spunem noi, ci chiar ea. Iubita lui Smiley se bucură din plin de tot ce trăiește acum. Încearcă din răsputeri să facă alegerile bune pentru fiica ei, dar nu uită de lucrurile care îi bucură propriul suflet. Pentru FANATIK, simpatica prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit ce a determinat-o să urmeze un curs de machiaj, dar și cum a influențat fetița această decizie.

Gina Pistol face totul ca Josephine să aibă o viață bună: „Nu vreau să plătească terapie mai târziu”. Sacrificiile vedetei de la Antena 1

Gina Pistol a absolvit zilele trecute cursurile de make-up ale Anei Cucuta. Iubita lui Smiley ne-a dezvăluit că nu și-a descoperit pasiunea pentru machiaj în copilărie, ci, mai degrabă, a învățat să se aranjeze din dorința de a economisi timp.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt foarte practică de fel și atunci când merg la un eveniment, pentru mine e bătaie de cap. Să mă duc, să stau, să mă coafez, machiez, să aleg rochia…

Eu sunt foarte practică, sunt și îmbrăcată și machiată și coafată, gata de a ieși pe ușă, pentru un eveniment, într-o oră și jumătate. Că în mod normal, așa, în jumătate de oră sunt gata cu totul”,  a declarat Gina Pistol, pentru FANATIK

ADVERTISEMENT

Contrar așteptărilor, Gina Pistol apelează foarte rar la ajutorul unui specialist. Totuși, după ce Ana Cucuta a machiat-o pentru finala sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite, care nu a fost încă difuzată, vedeta Antena 1 și-a dat seama că mai are câte ceva de îmbunătățit.

La Chefi la cuțite și la Asia Express, mă machiam singură. Doar așa, în semifinală mai apelam la câte un make-up artist profesionist. Dar mă machiam singură și eu credeam că o fac destul de bine.

ADVERTISEMENT

Însă m-a machiat la finala sezonului trecut, finala sezonului 10, Ana Cucuta și chiar i-am spus că m-ar interesa foarte mult să învăț și eu câteva lucruri din arta machiajului. Mergând la cursurile ei, am realizat că făceam foarte multe greșeli, iar acum, cât de cât, știu să mă machiez cum trebuie”, a adăugat vedeta.

„Luxul” pe care Gina Pistol nu și-l permite: „De când am copil, mi-e și mai greu”

De când a devenit mamă, viața Ginei Pistol se învârte în jurul lui Josephine. Mai mult, vedeta recunoaște că i se pare că nimic din ce se întâmpla înainte nu avea sens. Cu toate că a prețuit întotdeauna timpul, acum este de părere că nu își permite luxul de a-l irosi.

ADVERTISEMENT

„Îl prețuiam și înainte (n.r timpul) și mai ales acum, de când am copil, mi-e și mai greu să irosesc timpul. Nu-mi permit luxul acesta.

Nu știu cum să îți explic, cred că doar un alt părinte mă poate înțelege. Cumva, toată viața mea de dinainte parcă nu mai înseamnă nimic. Parcă viața mea abia acum a început, de când este copilul ăsta prezent. Tot ce făceam înainte era, așa, superficial, era fără nicio noimă pe pământ”, ne-a spus Gina Pistol.

Ce a schimbat Josephine în viața Ginei Pistol și a lui Smiley?

Rolul de mamă nu îi este complet străin Ginei Pistol, având în vedere că tot ea este cea care care l-a crescut pe fratele său mai mic. Totuși, odată cu venirea pe lume a lui Josephine, spune că a învățat să fie mult mai răbdătoare.

Cât despre viața personală, vedeta nu s-a considerat niciodată ca fiind mare petrecăreață, așa că ieșirile în oraș nu îi lipsesc. I-a fost greu, în schimb, să se acomodeze cu ideea că nu mai poate lua decizii fără să se gândească la binele micuței.

Din acest motiv, chiar dacă muncește în continuare pentru carieră, nu mai face din asta o prioritate, concentrându-se pe nevoile fiicei sale.

„N-am fost niciodată petrecăreață. Cu toate că poate presa a lăsat asta să se înțeleagă la un moment dat. Ieșeam și eu ca orice tânăr. Nu mi se pare că ieșeam mai mult decât alte persoane. Și înainte, dacă aveam de ales între o seară de ieșit în oraș, la discotecă sau la club, și o seară de stat acasă și băut un pahar de vin și a asculta muzică sau să citesc ceva…aleg să rămân acasă.

Încerc să mă ocup și de asta (n.r carieră) pentru că pentru mine a fost un pic, așa…Eu sunt un om foarte activ și urăsc monotonia, rutina, iar de când am devenit mamă…Toate mamele știu că o perioadă te trezești în fiecare zi în aceeași zi. Și asta mi-a fost un pic greu pentru că îmi place să iau decizii, să mă duc unde vreau eu, când vreau și, cumva, treaba s-a schimbat”, a dezvăluit Gina Pistol, iubita lui Smiley, pentru FANATIK

Gina Pistol nu vrea să ia decizii care să o afecteze pe fiica sa și a lui Smiley

Chiar dacă i s-a propus să prezinte America Express, Gina Pistol nu a acceptat oferta. Și-a dorit să o facă, dar a cântărit bine decizia și a considerat că nu poate lipsi o perioadă atât de mare din viața copilului său. Este de părere că ceea ce ea face astăzi, ar putea să-i dăuneze pe viitor lui Josephine.

„Încerc să mă ocup și de carieră, doar că, în momentul de față, aleg mai inteligent sau înțelept. Colegii mei au fost foarte înțelegători…Fetița fiind foarte mică, nu aveam cum să-i explic că eu urmează să lipsesc două luni din viața ei.

Plus că, nu aș fi vrut eu să pierd etape importante din evoluția ei. Și n-aș vrea ca pentru alegerile pe care le fac eu astăzi, să plătească ea mai târziu terapie.

Oricât am vrea noi să ne păcălim, copiii simt foarte multe, începând de când sunt încă în pântecele mamei, de la emoțiile pe care mama le simte și chiar dacă noi avem impresia că ei nu înțeleg la câteva luni sau la un an, ei înțeleg foarte bine”, a recunoscut Gina Pistol.

În plus, consideră că Josephine a venit în viața ei exact la momentul potrivit. Este de părere că dacă ar fi fost să devină mamă mai devreme, poate că nu s-ar fi descurcat la fel de bine.

„Nu sunt genul ăla de mamă care să o crească într-un glob de cristal”

Pe de altă parte, Gina Pistol îi oferă fiicei sale libertatea de a explora lumea, fără a o îngrădi și constrânge cu fel de fel de temeri.

„Cumva, Dumnezeu le-a așezat așa cum a fost mai bine pentru mine. Poate nu aș fi fost mama care sunt acum când eram mai tânără. Eu, la rândul meu, am avut de vindecat rănile mele. Le așază, cumva, Dumnezeu cum e mai bine pentru noi.

Sunt o mamă foarte relaxată, din punctul meu de vedere. Bineînțeles, nu i-aș pune viața sau sănătatea în pericol, dar anumite lucruri trebuie să învețe ea în mod natural să o facă, chiar dacă atunci când vrea să facă un lucru se împiedică sau se mai lovește, nu sunt genul ăla de mamă care să o crească într-un glob de cristal”, a spus Gina Pistol, pentru FANATIK

 

ADVERTISEMENT