Life

Primele imagini cu Jador și iubita lui, Oana Ciocan, în București, după ce au plecat de la Survivor

Jador a fost descalificat de la Survivor România chiar când Oana Ciocan a intrat în reality-show-ul difuzat de Pro Tv.
04.03.2024 | 14:00
Primele imagini cu Jador si iubita lui Oana Ciocan in Bucuresti dupa ce au plecat de la Survivor
Jador și Oana Ciocan, nedespărțiți după Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador, întors deja de câteva săptămâni în România, după ce a fost descalificat de la Survivor România, nu a stat prea mult să se usuce de dorul iubitei sale, Oana Ciocan. Iar frumușica brunetă, intrată în echipa Războinicilor, s-a și întors, deja, în brațele manelistului.

Jador și Oana Ciocan de la Survivor România, surprinși în București

Viperele Vesele au publicat prima imagine cu Jador și Oana Ciocan de când cei doi formează, oficial, un cuplu. Cei doi au fost surprinși la o clinică din București, acolo unde, pare-se, manelistul urmează câteva proceduri de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fiu frumos, de asta am și venit la estetician. Sunt și bronzat acum”, spunea Jador. Doar că nu a precizat că, alături de el, la clinica de înfrumusețare, a ajuns și Oana Ciocan. Adică chiar femeia pe care spunea, la Survivor România, că o iubește și căreia îi dedica versuri compuse de el, în  junglă.

Cei doi, vizibil apropiați deja, au ajuns împreună la clinică. Acolo, au avut o scurtă discuție, în care Jador părea să îi ceară niscaiva lămuriri iubitei sale, Oana Ciocan. Amândoi îmbrăcați comod, Oana cu părul făcut bucle, au încercat să fie cât mai discreți.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan, la Survivor România după descalificarea lui Jador

Descalificat încă de acum trei săptămâni, episodul în care are loc excluderea lui Jador a fost difuzat abia joia trecută, pe 29 februarie. De atunci, manelistul a fost surprins și în trafic, în București, dar, de acea dată, fără ca alături de el să fie Oana Ciocan.

Culmea, Oana Ciocan urmează să intre în show-ul filmat în avans. Ea, alături de Ana Pal, se vor alătura echipelor, cel mai probabil mâine, pe 5 martie. Dar, din informațiile care au ieșit la iveală deja, Oana Ciocan nu va avea o viață prea lungă la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ea urmează să fie eliminată. Iar cum în prima săptămână nu poate să fie trimisă acasă având în vedere că se bucură de imunitate, cel mai probabil că ea va apuca să stea doar două săptămâni în jungla din Dominicană. Iar apoi, evident, va reveni în brațele lui Jador. Măcar pentru că deja, de două, trei luni, tânjeau după respectivul moment.

Jador si oana
Jador și Oana Ciocan, nedespărțiți după Survivor România / Fotomontaj: Fanatik

De altfel, mai susține sursa citată, Jador și Oana Ciocan reușesc să se vadă și la Survivor România. E adevărat, în afara jocului, dar, totuși, suficient pentru a fi filmați împreună. În respectul moment, pare-se, Jador s-a pun în genunchi în fața Oanei și a cerut să îi fie parteneră de viață. Iar cum inelul îi lipsea, el i-a înmânat Biblia cu care a ajuns la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim, după un scandal epocal, Jador a fost descalificat. Decizia a fost făcută publică de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, în ediția din 29 februarie. Motivul oficial este legat de ieșirea pe care a avut-o manelistul. Mai exact, el a fugit din tabăra Faimoșilor și, în repetate rânduri, nu s-a supus regulamentului reality-show-ului difuzat de Pro Tv.

ADVERTISEMENT