Sport

Saeid Heidarirad, apel disperat după calificarea lui Dinamo în optimile Ligii Campionilor: „Plec dacă nu se schimbă regula. Vă rog, ajutaţi echipa asta”

01.03.2020 | 20:51
Saeid Heidarirad apel disperat dupa calificarea lui Dinamo in optimile Ligii Campionilor Plec daca nu se schimba regula Va rog ajutati echipa asta
ADVERTISEMENT
Dinamo s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a învins-o pe Sporting în ambele manșe. Saeid Heidarirad, portarul „dulăilor” amenință cu plecarea, dacă nu se schimbă regulile impuse de FRH privind limitarea numărului jucătorilor extracomunitari.

Saeid Heidarirad, apel disperat după calificarea lui Dinamo în optimile Ligii Campionilor

Saeid Heidarirad, portarul lui Dinamo a vorbit la finalul meciului cu Sporting și amenință cu plecarea în cazul în care FRH nu schimbă regulile privind jucătorii extracomunitari: Trebuie să ne ajutați. Dinamo ar fi mult mai slabă sezonul viitor, dacă se va da această regulă.

Dar îi rog pe cei de la Federație să schimbe acest criteriu, sper s-o facă. Dacă nu, vreau să plec de la Dinamo. Dau totul pentru club, fac efortul să-l ajut, vreau să joc aici”.

ADVERTISEMENT

„Vă rog, ajutați echipa asta, e din țara voastră. Trebuie să fie ajutată, susținută. Vă rog, vă rog, vă rog, ajutați țara asta, ajutați Dinamo! Dinamo e acum în Europa, e faimoasă, trebuie să fie în top în continuare!”, a mai spus portarul „dulăilor”.

„Am simțit că va fi seara noastră”

Saeid Heidarirad a vorbit și despre victoria în fața lui Sporting și a mărturisit că a simțit că Dinamo se va califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor: „Treaba mea e să apăr, să salvez șuturile. Am simțit că va fi seara noastră, am avut încredere. Mulțumesc fanilor pentru susținere. Hai, Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

Kamel Alouini a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a fost vehement la adresa Federației și nu crede că regulile impuse vor aduce un plus: „Din punctul meu de vedere este un r***t de decizie, de ce să schimbi criteriile.

Unii jucători au semnat deja și nu știu ce se va întâmpla. Nu înțeleg de ce este nevoie de astfel de măsuri, nicăieri în lume nu am văzut așa ceva”.

ADVERTISEMENT