Life

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre a treia sarcină: „Un băiețel”

Sânziana Buruiană a vorbit despre posibilitatea de de a deveni mămică pentru a treia oară. Soțul său își dorește să fie tată de băiat.
23.07.2023 | 18:19
Sanziana Buruiana dezvaluiri despre a treia sarcina Un baietel
Sânziana Buruiană a vorbit despre a treia sarcină. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană a lăsat în urmă viața de noapte și lumea mondenă, devenind o mamă și o soție devotată. A născut două fetițe în a căror creștere se dedică trup și suflet, dar soțul său simte că familia nu este completă încă. Nicolae Zuluf își mai dorește un băiat.

Sânziana Buruiană a vorbit despre a treia sarcină

Sânziana Buruiană a fost dintre cele mai carismatice asistente de televiziune de la noi din țară. Alături de Andreea Tonciu, cu care acum a rupt legătură, aduceau mereu zâmbetul pe buze celor cu care interacționau sau care le urmăreau la televizor.

ADVERTISEMENT

Dar de ani buni, viața vedetei s-a schimbat radical. Vedeta s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf și a adus pe lume două fetițe. Sânziana Buruiană este mai mult decât încântată de rolul de mamă și se implică pe cât de mult posibil în viața copiilor săi.

Fără pic de egoism, Sânzi și-a alăptat fetițele cât timp au avut nevoie și chiar se gândea să intre în Cartea Recordurilor cu acest lucru. Totuși, soțul său se simte puțin marginalizat în familie și și-ar fi dorit să aibă și un băiat, care să-i calce pe urme în ceea ce privește sportul.

ADVERTISEMENT

„Nu mă văd mamă de băiat”

Deși nu refuză posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil, Sânziana Buruiană nu este tocmai încântată de a fi mamă de băiat. Este de părere că nu s-a descurca la fel de bine ca în cazul fetelor și nu se vede deloc în această postură.

„Soțul meu ar fi vrut și el un băiețel, ca să îl ducă la fotbal, dar i-am zis că trebuie să mergem cu fetele pe partea de sport, că el este în domeniu. Nu m-aș fi văzut mamă de băiat. Mi se potrivește foarte bine rolul de mamă de fete.

ADVERTISEMENT

Nu am încercat niciodată cu gândul să facem un băiat, Dumnezeu mi-a dat ce mi-am dorit. Nu ne-am plănuit nimic, vedem ce va fi. Dacă eram o fire mai masculină, poate m-aș fi văzut mama de băiat. Mamele de băieți sunt mai autoritare și mai posesive și nu mi-ar plăcea să mă văd în rolul ăsta”, a declarat Sânziana Buruiană, conform playtech.ro. 

În plus, vedeta este convinsă că nu va duce lipsa băieților pentru că fetele sale vor crește și se vor căsători. Pe de altă parte, consideră că atunci când se va întâmpla, ea și soțul său vor putea să-și acorde din nou mai mult timp.

ADVERTISEMENT

„Nu o să duc lipsă de băieți, fetele îmi vor aduce, cu siguranță, niște gineri drăguți. Eu i-a zis soțului că atunci când vor crește și ele mari, vom fi și noi ca la început, doi romantici”, a completat Sânziana Buruiană.

ADVERTISEMENT