Life

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre rolul de mamă. Cum ar putea intra în Cartea Recordurilor

Sânziana Buruiană este fericită și împlinită de când a devenit mamă. Frumoasa blondină se gândește să lupte pentru un loc în Cartea Recordurilor prin prisma fiicelor sale.
19.05.2022 | 23:11
Sanziana Buruiana dezvaluiri despre rolul de mama Cum ar putea intra in Cartea Recordurilor
Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor. Care este obiectivul urmărit de blondină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a făcut o serie de dezvăluiri despre rolul de mamă. Vedeta, care locuiește de ceva vreme în Budapesta, are doi copii, Izabela și Antonia. Micuțele sunt rodul iubirii a două relații de dragoste diferite.

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor. Care este obiectivul urmărit de blondină

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor, luând prin surprindere pe toată lumea cu motivul său. Vedeta a dezvăluit că alăptează de când a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu peste 6 ani.

ADVERTISEMENT

Blondina crede că este un record demn să fie înscris în colecția recunoscută pentru diferite recorduri mondiale. Pe prima sa fiica, Izabela, a alăptat-o 4 ani și jumătate, iar cea mică este hrănită cu lapte matern de 2 ani.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt. Mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut deloc pauză. Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat.

Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a spus vedeta într-o intervenție de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Sânziana Buruiană nu se clasează printre mamele care au alăptat cel mai mult. Recordul este deținut de Nicole Mullen, care și-a hrănit fiul la sân până la vârsta de 12 ani. Femeia a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Sânziana Buruiană, sfaturi pentru proaspetele mămici

Sânziana Buruiană are un îndem prețios pentru femeile care tocmai au născut. Fosta asistentă TV le sfătuiește pe proaspetele mame să se bucure de primele luni de viață ale bebelușilor și să nu le ofere lapte praf.

ADVERTISEMENT

Recomandarea vedetei este făcută și de Organizația Mondială a Sănătății, care încurajează femeile să alăpteze exclusiv până la vârsta de cel puțin 6 luni a celui mic.

„Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a mai adăugat frumoasa blondină, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT