Life

Șase zodii ocrotite de Dumnezeu în Săptămâna Luminată. Racii sunt binecuvântați

Șase zodii care sunt binecuvântate de Dumnezeu în Săptămâna Luminată. Racii se numără printre acestea. Cine sunt restul nativilor?
12.04.2023 | 22:30
Sase zodii ocrotite de Dumnezeu in Saptamana Luminata Racii sunt binecuvantati
Cine sunt cei șase nativi binecuvântați în Săptămâna Luminată. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Șase zodii se bucură de binecuvântare în Săptămâna Luminată. Se simt mai împlinite și văd acest lucru prin anumite dorințe îndeplinite de Dumnezeu. Racii se numără printre nativii cărora soarta le surâde în ultimele zile din postul Paștelui.

Șase nativi vor fi ocrotiți de Dumnezeu în Săptămâna Patimilor. Cum li se va schimba viața

Unii dintre nativii vizați au ținut până în prezent post și în curând vor primi răsplata cuvenită, din partea divinității. Viața lor se va schimba radical, în bine. Pe toate planurile se prevăd reușite, dar mai ales în cel sentimental, pentru zodiile singure.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor face pace cu trecutul lor și vor avea puterea să treacă peste un obstacol care le dădea de furcă de multă vreme. Parcă își vor lua o povară de pe umeri și se vor elibera de tot ceea ce le frământă. Viziunea asupra vieții va fi alta și vor face loc binelui să apară.

Leu

Leii sunt dispuși să facă o schimbare de carieră, după o perioadă în care stăteau pe loc și nu reușeau să-și atingă țelurile propuse. Vor pătrunde într-un mediu nou, care îi va binedispune și îi va determina să conștientizeze cât sunt de puternici încât să obțină totul de la viață.

ADVERTISEMENT

Pești

Peștii vor reuși să înfrunte un adevăr dur. Vor fi, astfel, apreciați pentru acest lucru, de către persoanele din jurul lor, iar ei vor realiza că s-au autosabotat, în mod continuu, un amar de vreme, degeaba. Vor conștientiza în același timp și că nu ar fi reușit să facă pasul pentru care au fost admirați fără ajutor divin.

Berbec

Berbecii vor reuși să-și îndeplinească cel mai mare vis al lor în Săptămâna Luminată. Aproape că au și uitat de el de când îl aveau în minte și credeau că nu este mai este posibil de realizat. Când se vor aștepta mai puțin, atunci și marea lor dorință va deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii vor călători într-un loc sfânt. Aici își doreau să ajungă de multă vreme. Nu vor fi singuri în excursia visată, ci alături de o persoană apropiată sufletului lor. Se vor regăsi pe ei înșiși și vor fi în al nouălea cer, deoarece au învățat să prețuiască viața.

Taur

Taurii vor avea mai mulți bani în cont. Vor reuși să-și cumpere astfel un lucru valoros, care va aduce multă energie bună în casă. De asemenea, nativii singuri își vor găsi sufletul pereche și destinul li se va schimba de la zero. Vor călători foarte mult și vor fi împliniți pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Astrologii au și sfaturi pentru toți acești nativi. Sunt îndemnați să își prețuiască mai mult viața și să ocolească tot ce este toxic din jurul lor. De altfel, este foarte importantă pacea cu trecutul și iertarea persoanelor care le-au greșit. Vor fi astfel mai fericiți.

ADVERTISEMENT