Life

Satul din România care a devenit celebru în urma unei fotografii. Toamna vine cu peisaje ireale

Acesta este satul din România care a devenit celebru în urma unei fotografii. Ce are atât de special și cum arată în perioada toamnei?
28.09.2023 | 12:05
Satul din Romania care a devenit celebru in urma unei fotografii Toamna vine cu peisaje ireale
Satul din România care a devenit celebru în urma unei fotografii. Sursă foto: Ghidul Horeca, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un sat din România a devenit celebru după o banală fotografie. Imaginea a ajuns să fie virală pe internet, la nivel global, iar străinii au fost cei mai impresionați de ce au putut să vadă.

Satul din România care a devenit celebru în urma unei fotografii

O fotografie cu un sat din România avea să devină virală pe internet. Imaginea a adunat mai bine de 75.000 de aprecieri, dar și zeci de mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În acest mod, satul din România a devenit cunoscut, iar mulți străini vor acum să îl viziteze. E considerat ”un colț de rai” și nu e de mirare dacă stăm să ne uităm la această imagine care ne taie respirația.

Fotografia a fost realizată de o româncă. Aceasta și-a dorit să arate o frumusețe aparte a României. Și se pare că a și reușit dat fiind faptul că imaginea a fost adorată de numeroase persoane.

ADVERTISEMENT

Și totuși despre ce sat din România este vorba? Șirnea este un sat pitoresc situat în comuna Fundata, în județul Brașov. Dacă ajungi aici vei vedea o frumusețe ieșită din comun. Iar asta au spus și străinii care au văzut imaginea.

Autoarea fotografiei spune că la rândul ei a fost impresionată de ceea ce a văzut. Zona era liniștită și îi aduce aminte de copilărie, povestește ea. „Am fost extrem de impresionați de peisajul idilic, de liniștea care domnea în jur și de faptul că ne-a adus aminte de copilărie și de serile petrecute la bunici.

ADVERTISEMENT

Sincer să fiu, nu mă așteptam la așa ceva. Am primit o notificare sugestivă să mă înscriu într-un grup și am decis să aleg o locație din țara mea care îmi place mult, și astfel am ajuns în Fundata”, a declarat Gabriela Nicoleta, autoarea fotografiei.

Străinii au fost impresionați de ce au văzut

Și se spre că și străinii au fost de acord. În dreptul imaginii, comentariile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care au spus că femeia locuiește în una dintre ”cele mai frumoase țări din lume”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii au spus că locul din România este ”raiul pe pământ”. O mare parte dintre persoane au spus că vor face și ele tot posibilul pentru a vedea măcar o singură dată acest loc din România.

Și totuși ce are atât de deosebit? Un fotograf profesionist spune că natura e altfel în această zonă. De asemenea și formele de relief sunt ceva mai deosebite. „Acolo ai nişte caracteristici ale naturii foarte spectaculoase.

În primul rând sunt dealurile înalte ale Şirnei, iar culoarul este mărginit şi la est şi la vest de pereţi de stâncă”, a spus fotograful profesionist Mihai Moiceanu, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată