Life

Saveta Bogdan, amenințată cu judecata de Nicolae Datcu: ”Vine să arunce cu lucruri d-astea în suflețelul meu”

Saveta Bogdan îl discreditează pe Nicolae Datcu, care spune că va ajunge la proces. De la ce a plecat războiul dintre artiști.
25.04.2023 | 18:11
Saveta Bogdan amenintata cu judecata de Nicolae Datcu Vine sa arunce cu lucruri dastea in sufletelul meu
Saveta Bogdan îl discreditează pe Nicolae Datcu, care spune că va ajunge la proces. De la ce a plecat războiul dintre artiști. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Intrepreta de muzică populară din Bistrița Năsăud este amenințată cu judecata de un coleg de breaslă. Cântărețul susține că vedeta „vine să arunce cu lucruri d-astea în suflețelul” său și că face multe acuzații nefondate.

Saveta Bogdan îl discreditează pe Nicolae Datcu, care spune că va ajunge la proces. De la ce a plecat războiul dintre artiști

Saveta Bogdan îl discreditează pe Nicolae Datcu despre care spune că are o amantă în Franța și că îi este infidel soției sale. Solistul originar din Buzău nu închide ochii la aceste declarații și este gata să ajungă la proces pentru a-și face dreptate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul spune că vedeta l-a urmărit în aeroport unde într-adevăr s-a văzut cu o femeie. De fapt, aceasta era un manager din străinătate care ar fi trebuit să-i organizeze un turneu peste hotare.

Din păcate, în prezent artistul nu mai poate susține evenimentele pe care și le-ar fi dorit, se pare, chiar și colega sa de breaslă. Niciunul unul dintre interpreții de muzică populară nu se va bucura de acest privilegiu.

ADVERTISEMENT

„Nu ascultați ceea ce spune doamna Saveta. Poate a fost așa sau poate nu a fost așa, dar ea ca o colegă adevărată cum poate să vină să-ți spun asemenea lucruri la televiziune, la presă. Păi nu dă ea ochii cu mine?

O să dau în judecată pentru lucrurile astea. Dacă era o colegă minunată nu făcea. Ce? Eu am spus gagicii pe care i-a avut tineri, că pe cei bătrâni nu îi știu. Îi mulțumesc! Doamna Saveta sunteți minunată!

ADVERTISEMENT

Știți care este cel mai rău lucru? Deschizi frigiderul și dai de doamna Saveta, deschid aragazul și dai de doamna Saveta și acum vine să arunce cu un lucruri d-astea în suflețelul meu care a iubit-o și a respectat-o.

O s-o dau în judecată, condamnată și executată sigur. Voi avea un război intens cu doamna Saveta. M-am supărat rău”, a mărturisit Nicolae Datcu, într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan, dispute și cu alți artiști români

Saveta Bogdan ar fi în momentul de față certată și cu alți artiști români, printre aceștia aflându-se Corina Dragomir. Cele două cântărețe de muzică populară și-ar fi aruncat vorbe grele la filmările pentru o emisiune de Paște.

În cele din urmă artista a lămurit lucrurile și a subliniat că au fost doar niște simple glume. Un alt scandal a avut loc în urmă cu ceva vreme cu Elena Merișoreanu care a declarat că vedeta a dansat la bară.

ADVERTISEMENT