Life

Ce spune Saveta Bogdan despre o eventuală nuntă. Îndrăgita interpretă a clarificat situația

Ce spune Saveta Bogdan despre nuntă. Artista a clarificat situația și zvonurile care spuneau că se pregătește să se mărite!
25.03.2023 | 16:57
Ce spune Saveta Bogdan despre o eventuala nunta Indragita interpreta a clarificat situatia
Ce spune Saveta Bogdan despre o nuntă în viitor. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan a făcut declarații despre zvonurile recente care spuneau că aceasta este pregătită să se mărite la cei 77 de ani ai săi.

Ce spune Saveta Bogdan despre o nuntă în viitor

Nici vorbă despre așa ceva, a lămurit cântăreața de muzică populară. Artista a spus că singurul lucru pe care îl plănuiește acum este să meargă în Statele Unite, la fiica ei, în luna mai.

ADVERTISEMENT

“Doamne ferește! Nu mă pregătesc de nicio nuntă. Eu mă pregătesc să plec în America la fată, în mai. M-au întrebat dacă aș vrea să mă căsătoresc”, a mărturisit artista.

Artista va sta acolo o bună perioadă de timp, așa cum a mărturisit pentru FANATIK. Inclusiv fiica acesteia și soțul ei au întrebat-o pe Saveta Bogdan Dacă ar vrea să se mai căsătorească la cei 77 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

Artista a clarificat lucrurile și pentru restul oamenilor, așa cum le-a spus și fiicei sale și ginerelui. Nu are niciun gând să se căsătorească, dar ar vrea să găsească un om care să-i fie alături.

Saveta Bogdan este dispusă la o logoodnă

„Le-am spus clar: nu vreau să mă căsătoresc, dar să găsesc și eu un om care să îmi bată și mie la ușă, să îmi aducă o pâine așa o relație, dar un om de vârsta mea.

ADVERTISEMENT

Nu mă pregătesc să îmbrac rochia de mireasă. Sunt la Cluj, fac noi înregistrări și apoi vin la București. Plec la fata mea în SUA și nu mă pregătesc de nicio nuntă”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

Saveta Bogdan a mai spus și că dacă va găsi omul potrivit, atunci este dispusă să facă și o logodnă în fața lui Dumnezeu, pentru a trăi așa cum se cuvine unui bun creștin.

ADVERTISEMENT

După declarațiile artistei înțelegem că aceasta s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu care avea o relație. Această mărturisea că este vorba despre un avocat care este de vârstă cu ea, un „bărbat frumos și deștept”.

ADVERTISEMENT