News

Scandal la Caracal. A lovit intenționat mai multe mașini, apoi a urmat o bătaie

Un tânăr de 21 de ani din Caracal a intrat intenționat cu mașina sa în autoturismul unui alt bărbat de 64 de ani. Ulterior acesta l-a atacat cu un par.
13.01.2022 | 08:53
Scandal la Caracal A lovit intentionat mai multe masini apoi a urmat o bataie
ADVERTISEMENT

Incidentele din curtea unui liceu din Caracal au ajuns cu ușurință extrem de virale pe internet și în presă și asta deoarece cei doi bărbați implicați au recurs la măsuri extreme pentru a-și rezolva conflictul.

Altercația a avut loc marți, 11 ianuarie, în curtea Liceului Tehnologic “Dimitrie Popescu” și a implicat un bărbat de 21 de ani și un de 64 de ani, ambii aflați acolo la volanul unor autoturisme.

ADVERTISEMENT

Din imaginile care au devenit virale și care au ajuns la polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, putem vedea că două mașini au fost avariate și că mai multe persoane au fost implicate într-o altercație, notează Libertatea.

Polițiștii au fost alertați de violențele care au avut loc în curtea liceului și au explicat ulterior, printr-un comunicat de presă, că între cei doi bărbați au fost implicați într-un conflict produs în mod spontan.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au mai explicat, așa cum au arătat și imaginile ajunse pe internet, că violențele dintre cei doi bărbați au escaladat. Astfel, bărbatul de 21 de ani și-a folosit, în mod intenționat, autoturismul pentru a avaria mașina în care se află bărbatul de 64 de ani, alături de alte două persoane.

“Din primele verificări, s-a constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, într-o parcare din curtea liceului mai sus menționat, ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, tânărul ar fi intrat intenționat, în repetate rânduri, cu autoturismul său într-un alt autoturism ce aparține bărbatului în vârstă de 64 de ani și în care bărbatul se urcase împreună cu alte două persoane”, au anunțat oficialii IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Cum a răspuns bărbatul de 64 de ani?

Violențele dintre cei doi bărbați nu s-au oprit după ce tânărul a decis să își ciocnească mașina în mod repetat în autoturismul adversarului său. După cum putem vedea din imagini, bărbatul de 64 de ani a decis să își facă singur dreptate și să nu mai aștepte venirea oamenilor legii.

Mai exact, bărbat de 64 de ani s-a dat jos din mașina avariată, a luat o bâtă și a început să lovească în mod repetat mașina tânărului în timp ce acesta încerca să facă manevre pentru a-l evita.

ADVERTISEMENT

După ce incidentele din imaginile care au ajuns pe internet s-au terminat au ajuns și oamenii legii la fața locului. Aceștia i-au dus pe cei doi bărbați implicați la audieri pentru  a afla contextul în care au avut loc violențele.

În urma acestor violențe polițiștii au decis deschiderea unui dosar penal și continuă cercetările în această speță. Oamenii legii explică faptul că dosarul deschis vizează infracțiuni care țin de tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de distrugere.

Tânărul de 21 de implicat în acest incident a fost reținut pentru 24 de ore pentru a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. De asemenea, acesta a depus și o plângere pe numele bărbatului de 64 de ani.

ADVERTISEMENT