News

Video. Bătaie în trafic. Un biciclist curier, dus pe capota mașinii până la prima secție de poliție

Polițiștii din Capiltală cercetează un incident petrecut joi, 6 ianuarie. După o bătaie în trafic, un biciclist curier a fost dus pe capota mașinii până la prima secție de poliție
06.01.2022 | 16:37
Video Bataie in trafic Un biciclist curier dus pe capota masinii pana la prima sectie de politie
ADVERTISEMENT

O bătaie în trafic a avut loc joi, 6 ianuarie, în Capitală. Un biciclist curier s-a enervat pe un șofer, care ar fi circulat pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus pe capota mașinii până la prima secție de poliție.

Bătaie în trafic. Un biciclist curier, dus pe capota mașinii până la prima secție de poliție

Oamenii legii cercetează un incident petrecut joi, 6 ianuarie, în jurul orei 14:00, în București, pe Splaiul Unirii.

ADVERTISEMENT

Un biciclist curier și un conducător auto s-au șicanat în trafic. Motivul pentru care s-a întâmplat lucru ar fi fost faptul că șoferul mergea pe pista pentru biciclete.

Cei doi s-au luat la bătaie, iar apoi livratorul s-a urcat pe capota autoturismului. Biciclistul a fost dus în acest fel cam un kilometru, până la cea mai apropiată secție de poliție.

ADVERTISEMENT

Atât biciclistul, cât și șoferul mașinii sunt audiați în acest moment de polițiștii Secției 20. Șansele ca acest incident petrecut în Capitală să se încheie cu arestări sunt destul de mari.

Ce spun oamenii legii

Poliția Capitalei a fost sesizată, printr-un apel la 112, de faptul că a avut loc o încăierare în trafic.

ADVERTISEMENT

“La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic. 

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator  si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic. 

ADVERTISEMENT

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe  o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție 

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, au precizat oamenii legii.

Șicanare în trafic

Incidentul petrecut joi, 6 ianuarie, în care un livrator și un conducător autor s-au luat la bătaie, nu este singurul de acest fel.

În luna august a anului trecut, doi bărbați au fost reținuți după o șicanare în trafic. Unul dintre ei a amenințat cu pistolul un alt șofer.

Potrivit anchetatorilor, arma era una neletală, confecționată din plastic și metal.

ADVERTISEMENT
Tags: