News

Scandal cu focuri de armă, într-o localitate din Ilfov. Poliţia a intervenit de urgenţă

O femeie a fost amenințată cu focuri de armă, în plină stradă, în Ilfov.
14.06.2021 | 17:41
Scandal cu focuri de arma intro localitate din Ilfov Politia a intervenit de urgenta
ADVERTISEMENT

Scandal în Ilfov, în ziua de luni, după ce doi bărbați au devenit violenți la adresa unei femei și, mai mult, unul dintre ei a scos o armă și a tras mai multe focuri, în plină stradă.

Focuri de armă în plină stradă, în Ilfov

Totul s-a petrecut în comuna Găneasa din județul Ilfov, unde au loc alegeri locale. Cei doi indivizi, de 21 și 48 de ani, au amenințat o femeie aruncând cărămizi și trăgând focuri de armă.

ADVERTISEMENT

Cea care a sunat la 112 era chiar femeia amenințată. Aceste lucruri s-au întâmplat în plină zi, iar cei doi scandalagii au fost reținuți de oamenii legii, după intervenția de la fața locului.

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte şi trage cu pistolul.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase, pentru efectuarea de activităţi specifice”, a anunțat Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Ce arată primele date ale polițiștilor

Unul dintre bărbați a aruncat cu cărămizi în direcția femeii respective, iar bărbatul de 21 de ani a fost cel care a tras mai multe focuri în aer, în plan vertical.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, având în vedere că arma folosită a fost una neletală.

„Din primele verificări, până în acest moment, rezultă că o femeie ar fi fost amenințată de doi bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 48 de ani.

Aceștia ar fi aruncat cu pietre în direcția reclamantei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras trei focuri în plan vertical cu un pistol. Este o armă neletală”, a mai arătat sursa citată.

ADVERTISEMENT

Tot informațiile inițiale arată și care este motivul pentru care a izbucnit acest conflict, potrivit unor surse citate de Antena 3. Se pare că acesta ar avea legătură cu faptul că au loc alegeri locale în Găneasa.

Cei doi bărbați reținuți sunt fratele și tatăl unuia dintre candidați, iar aceștia și-au pierdut cumpătul când au aflat că vecinii lor nu doresc să voteze cu ruda lor.

ADVERTISEMENT
Tags: