Life

Scandal de furt la Survivor România! Războinicele Alexandra Ciomag și Lucianna s-au certat pentru chiloți: ”Mi-e silă”

Scandalurile de la Survivor România tind să cadă în absurd. Cel mai nou motiv de ceartă din echipa Războinicilor sunt câteva perechi de... chiloți.
13.03.2023 | 20:00
Scandal de furt la Survivor Romania Razboinicele Alexandra Ciomag si Lucianna sau certat pentru chiloti Mie sila
Alexandra Ciomag și Lucianna, scandal fără precedent în echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Războinicii, în ciuda victoriilor din ultima perioadă, nu se bucură de o atmosferă prea plăcută în cadrul echipei. Ba chiar, am putea noi spune, stau pe un butoi de publere, iar animozitățile personale pornesc scandaluri care mai de care mai ciudate.

Războinicele Alexandra Ciomag și Lucianna de la Survivor România, scandal pentru chiloți

Cel mai recent scandal din echipa Războinicilor de la Survivor România a pornit între Alexandra Ciomag și Lucianna. Cele două concurente au ajuns să își împartă replici tăioase din cauza unor perechi de chiloți, iar atmosfera din echipa albastră este mai tensionată ca niciodată.

ADVERTISEMENT

În ediția de astăzi, 13 martie 2023, la Survivor România, lucrurile devin instabile în momentul în care Alexandra Ciomag, modelul din echipa Războinicilor constată că lenjeria ei intimă a dispărut și o bănuiește pe Lucianna că și-a însușit-o.

”Luci, mai poți să te uiți o dată să vezi dacă ăia sunt ai tăi, că m-am uitat în ghiozdan și nu cred că sunt”, este fraza care a pornit un scandal fără precedent chiar și pentru Survivor România. Alexandra Ciomag își căuta lenjeria intimă și, susține ea, a făcut o contatare ireală.

ADVERTISEMENT

”Azi dimineață când m-am trezit, brusc, văd o pereche de lenjerie intimă. Stau, mă uit, și văd că unii dintre ei semănau cu ai mei. Și, când mă uit mai bine, am văzut că ea (Lucianna, n. red.) avea 5 perechi, iar mie îmi lipseau două”, explică Alexandra Ciomag.

”Să facă atât de multă gălăgie pentru o pereche de chiloți?”

”Te rog. Putem să vorbim precum oamenii normali, Poți să vorbești fără să arunci săgeți?”, e replica Luciannei. ”A fost ridicol, penibil din partea ei, să vrea să facă atât de multă gălăgie pentru o pereche de chiloți?”, explică Lucianna.

ADVERTISEMENT

Normal, nici Alexandra nu a cedat, Războinica acuzând-o de furt repetat pe Lucianna. ”Mi s-a mai întâmplat acest lucru, să mi se fure ceva. Tot ea a făcut acest lucru, dar am trecut peste. Acel lucru era pătura. Dar, totuși, s-a ajuns la lenjerie… Totul până la lenjerie!”, a mai spus modelul.

La un moment dat, cele două, după o discuție îndelungată, ajuns să își arate ce au în ghizdan. Nervoasă, Lucianna, i-a aruncat o pereche de chiloți Alexandrei care, surprinsă, constată că seamănă perfect cu ce lenjerie avea ea.

ADVERTISEMENT

Fetele de la Războinici, mai tensionate ca oricând! Andreea Moromete: ”Oamenii sunt cea mai urâtă specie”

Normal, spiritele se încing și mai mult, iar cele două ajung, de la discuția legată de furtul chiloților la momente în care nu evită să se jignească personal. ”Avem trei perechi de chiloți, fiecare! Nu știi care sunt chiloții tăi?”, o întreabă, la marginea unei crize nervoase, Alexandra pe Lucianna.

”Nu am chef să vorbesc cu copiii, am copii acasă”, replciă Lucianna, moment pentru un atac ”la baionetă” din partea rivalei: ”Le dai un exemplu prost, să fure…”. Tensiunea dintre fetele din echipa Războinicilor de la Survivor România o face pe Andreea Moromete, până atunci tăcută, să cedeze.

”Oamenii sunt cea mai urâtă specie de pe fața pământului, mi-e silă că sunt aici. Unii dintre voi ați face orice ca să ajungeți departe în concurs. Mi-e silă!”, a răcnit Andreea Moromete plecând din tabără, spre plajă, pentru a petrece timp singură.

Alexandra Porkolab, cea mai eficientă fată a echipei, a intervenit și ea în scandal. ”Era de așteptat ca Andreea să îi țină oarecum partea Luciannei. Ea (Lucianna, n. red.), în general face gesturi din-astea. Dacă astea (obiecte oarecare, n. red.) sunt ale nimănui, dacă nimeni nu zice de ele, ea și le însușește”, explică Războinica.

ADVERTISEMENT