Life

Răzvan, fostul Războinic de la Survivor, adevărul despre Alin Chirilă și Andreea Moromete: ”Am fost și eu cu ea”

După ce plecarea în junglă a Andreei Moromete și a lui Alin Chirilă a creat rumoare în rândul telespectatorilor Survivor, Răzvan Danciu a lămurit situația.
28.02.2023 | 18:05
Razvan fostul Razboinic de la Survivor adevarul despre Alin Chirila si Andreea Moromete Am fost si eu cu ea
Răzvan Danciu a explicat ce au căutat Războinici Alin Chirilă și Andreea Moromete în junglă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Alin Chirilă și Andreea Moromete s-au avântat în inima junglei din dorința, exprimată, de a aduce hrană tribului din care fac parte la Survivor România 2023, telespectatorii au făcut propriile lor legături, ajungând la unele teorii. Răzvan Danciu „Efectiv”, fostul Războinic, a deslușit misterul crabilor…de negăsit.

Ce au căutat Andreea Moromete și Alin Chirilă singuri în junglă? Răzvan Danciu, fostul concurent de la Survivor România a deslușit misterul

În ediția de luni, 27 februarie 2023, la Survivor România a fost difuzat momentul în care Alin Chirilă și Andreea Moromete au băgat spaima în coechipierii lor. Războinicii s-au avântat în mijlocul junglei, mult prea departe de tabără, și au lipsit ore bune.

ADVERTISEMENT

Ei au spus că au plecat să caute crabi, iar apoi au auzit un animal pe care și-au dorit să-l captureze pentru echipă. Însă s-au întors fără hrană și au încălcat și regulamentul competiției. În plus, telespectatorii au tras propriile concluzii și au venit cu ipoteza că Alin Chirilă și Andreea Moromete ar avea mai mult decât o relație frățească- așa cum o numesc ei. 

„Eu spun ce văd pe internet. Gurile spun că ei s-ar fi dus în junglă să… se iubească”, a spus Alexandra Gog, reporterul specialist în ceea ce privește Survivor România din emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Răzvan Danciu, fostul concurent de la Războinici, a dezvăluit că este imposibil ca Moromete și Chirilă să aibă o relație amoroasă, atât din cauza faptului că luptătorul de MMA este însurat și are doi copii, dar și pentru că la intrarea în competiție au semnat un contract.

„Noi când semnăm contractul e scris clar. Tu fiind Războinic, nu ai un nume ca un Faimos. Te duci acolo ca Războinic și nu-ți permiți să încalci regulamentul, pentru că îți riști locul în competiție. Și, crede-mă, niciunul dintre noi nu vrea”, a spus Răzvan Danciu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Răzvan: „Am fost și eu cu Moromete”

Mai mult, Răzvan Danciu a explicat că, într-adevăr, crabii pe care ei îi „vânează” nu stau în apă, ci în pădure și că atunci când era la Survivor România 2023 a mers și el cu Andreea Moromete și cu Alexandra Ciomag să-i caute.

„Sunt crabi, nu stau lângă apă. Îi prinzi cu mâna. Am fost și eu cu Moromete, cu Ciomag, să prindem crabi, nu altceva, după mâncare. Chestia pe care nu am înțeles-o, în schimb, este cu animalul ăla foarte mare. Pentru că noi suntem oricum într-o zonă destul de sigură și auzind un animal…

ADVERTISEMENT

Mă gândesc până unde au putut ei să meargă. Eu am stat trei săptămâni și deja aveam unele gânduri, dar ei de două luni… Ajungi să te izolezi, să vorbești cu cineva cu care rezonezi mai mult”, a dezvăluit fostul Războinic.

În apărarea lui Alin Chirilă a sărit și unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care a susținut că luptătorul nu și-ar risca niciodată căsnicia și imaginea pe care o are în competiție, dar și în afara ei.

„Eu susțin ideea că a plecat acolo în pădure, în junglă, să caute hrană. Îl cunosc de cel puțin patru ani de zile. Îl știu ca pe un om foarte harnic, familist convins.

Își iubește cei doi copii, nevasta. Nu cred că s-ar risca el să facă…. amor, ca să zic așa. Mai ales în fața unei națiuni întregi. El e conștient că soția îl urmărește în fiecare seară”, a spus prietenul lui Alin Chirilă.

Cum comentează cei care îl cunosc pe Alin Chirilă acuzațiile pe care i le-a adus Alexandra Porkolab

Iar când vine vorba de acuzațiile pe care Alexandra Porkolab i le-a adus lui Alin Chirilă în consiliul de nominalizare, acelea că ar fi agresiv și ar fi amenințat mai mulți Războinici, Răzvan și amicul concurentului de la Survivor România le consideră deplasate.

„În unele circumstanțe poate părea mai agresiv. Noi l-am ales lider pe traseu, să dea sfaturi pe traseu și nu în camp. Dacă ești lider trebuie să te mulezi pe fiecare caracter în parte. Când vorbește Alexandra Porkolab despre o fostă concurentă despre care a spus Alin că i-ar fi dat un pumn, era Maria Lungu.

Pentru că Maria provoca foarte mult, dar n-ar fi făcut niciodată chestia asta. Sunt niște lucruri spuse la nervi. Nu sunt de acord cu Alexandra Porkolab, mi se pare puțin deplasată și a exagerat”, a explicat Răzvan Danciu.

„El este un caracter puternic, dar n-ar recurge la amenințări, violențe. Este un om dur și face violență doar în cușcă. În viața de zi cu zi, nu. Este un om calculat, matur, muncitor. Nu cred că și-ar strica el poziția pe care o are în Survivor”, a completat prietenul lui Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT