Life

Scandal de zile mari la Bravo, ai stil! Celebrities! Roxana Nemeș și Andreea Tonciu s-au certat din nou

11.11.2020 | 09:35
Scandal de zile mari la Bravo ai stil Celebrities Roxana Nemes si Andreea Tonciu sau certat din nou
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu sunt din nou la cuțite, după ce în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D cele două concurente au lansat acuzații dure. Scandalul a pornit după ce artista le-a cerut colegelor sale să nu mai vorbească despre viața ei personală. 

Cântăreața nu s-a mai putut abține, fiind atacată după ce a cântat pe scena show-ului moderat de Ilinca Vandici, spunându-i-se în față că nu are deloc talent. Roxana Nemeș a amenințat-o pe fosta asistentă TV cu procesul, la rândul său bruneta nelăsând garda jos.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile și înțepăturile nu s-au oprit aici, Andreea Tonciu declarând la rândul său că abia așteaptă să ajungă în Tribunal să o lase pe artistă fără bani. Bruneta vrea să o lase fără nimic, implicând-o în discuție și pe Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, un nou scandal la Bravo, ai stil!

Cine sunteți voi să vă permiteți să vă luați de mine!? Am o carieră de 13 ani, și cu bune și cu rele.. Și o țară întreagă, indiferent că voi mă plăceți sau nu… mă iubește! Vă permiteți cam multe cu un om care a muncit și muncește!

ADVERTISEMENT

Ce să știți voi, care numai din scandal ați câștigat bani? Din asta ați câștigat bani! Din scandal, că altfel nu vă cheamă nimeni pentru nimic.

Și Cristina Șișcanu… datorită bărbatului ei și a altor bărbați… că am citit și eu pe internet…”, a spus Roxana Nemeș în timp ce se pregătea pentru intrarea în platoul de la Kanal D, informează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a avut grijă să o „informeze” pe colega sa, Cristina Șișcanu legat de acuzațiile care i s-au adus în cabina de machiaj, fosta prezentatoare TV mărturisind ulterior că nu s-a supărat și nu a deranjat-o prea tare cele spune de cântăreață.

Asta te-a acuzat că ai fost cu mai mulți bărbați! Că s-a uitat ea pe internet și a văzut ea nu știu ce… Dacă îmi zicea mie așa… îi ziceam: «adu bărbații aici, ia-i și tu la rând și cântă-le la muzicuță, cum îți place!»

ADVERTISEMENT

Că din cauza lui Mădălin Ionescu ești tu așa… și știe ea, că a văzut pe internet…. cu cine ai fost tu în trecut! Și știe ea ce ai făcut…”, s-a adresat fosta asistentă TV către soția lui Mădălin Ionescu.

Ce-am făcut?! Niște exemplare nereușite… Până mi-am găsit alesul nu era normal să mai văd și eu unul, altul ca să aleg?!”, a fost răspunsul dat de Cristina Șișcanu.

Andreea Tonciu a lansat o serie de acuzații dure și în platou, acolo unde nu s-a putut liniști deloc. Bruneta a făcut-o praf pe Roxana Nemeș despre care nu are deloc o părere bună, declarând încă o dată că o va da în judecată.

ADVERTISEMENT