Life

Scandal după noua eliminare de la Survivor România. Acuzații extrem de grave: „Producția trage sforile”

Noi controverse au apărut în rândul fanilor de la Survivor România după gala care a avut loc pe 13 iunie, finalizată cu eliminarea Ralucăi Dumitru.
14.06.2021 | 11:35
Scandal dupa noua eliminare de la Survivor Romania Acuzatii extrem de grave Productia trage sforile
Survivor România se apropie spre final. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Survivor România naște pasiuni neașteptate în rândul telespectatorilor. Clasamentul rezultat în urma voturilor publicului nu a picat foarte bine pentru toată lumea.

Fanii show-ului au lansat acuzații grave în mediul online după ce au văzut că Albert a ieșit din nou preferat. Unii nu își pot explica de ce este votat războinicul în continuare, în condițiile în care este cel mai slab concurent, iar de la o vreme stă pe bară.

ADVERTISEMENT

Pe unul din grupurile de pe Facebook dedicate reality-show-ului, oamenii au avut comentarii dure la adresa echipei de producție de la Kanal D.

Fanii Survivor România, nemulțumiți de clasamentul în urma SMS-urilor

Spiritele s-au încins, căci printre nemulțumirile exprimate de mulți, au apărut și câțiva fani ai lui Albert Oprea.

ADVERTISEMENT

„Albert nu merită să fie pe primul loc. Nu are calități sportive. Este un milog care cerșește voturi. Rușine; Nu are rost să vă certați. Oricum producția trage sforile și o să fim uimiți de câștigător ca la fiecare finală. Din păcate”, sunt doar din comentariile telespectatorilor în urma ediției din 13 iunie.

Pe locul al doilea în topul războinicilor s-a situat aseara Maria Chițu, iar Elena Marin a fost preferata de la Faimoși.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Survivor România se apropie cu pași repezi spre marele deznodământ. La Războinici au mai rămas doar 4 concurenți, la fel și la Faimoși odată cu eliminarea de aseară a Ralucăi.

Pentru mare premiu se bat Maria Chițu, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Albert Oprea, Zanni, Sebi Chitoșcă, Ștefan și Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Raluca, eliminată după o serie de conflicte cu Elena Marin

Raluca a fost eliminată în urma nominalizării pe care a făcut-o Elena Marin, cu care aceasta nu se înțelegea tocmai bine.

Preferata telespectatorilor a intrat în conflicte chiar și cu Ștefan în ediția difuzată pe 13 iunie, care i-a reproșat, la fel ca alții, faptul că se victimizează excesiv.

În ultima perioadă, Elena nu s-a mai situat pe primul loc. Zannidache a fost cel mai votat concurent, însă aceasta a revenit în top în urma conflictelor care au avut loc săptămâna trecută.

Legat de marele favorit al concursului, în continuare Zanni este cotat cu cele mai mari șanse pentru a obține trofeul Survivor, însă lucrurile se pot schimba de la o săptămână la alta. Show-ul mai poate suferi adevărate răsturnări de situație, așa cum ne-a obișnuit până acum.

 

ADVERTISEMENT