Scandal după primele meciuri din Cupa Spaniei! Un arbitru, acuzat că a făcut praf meciul Coruxo – Mirandes: „Ne-a masacrat”

Francisc Oprea   
în Fotbal international
17/12/2019, 21:36
Scandal după primele meciuri din Cupa Spaniei! Un arbitru, acuzat că a făcut praf meciul Coruxo – Mirandes: „Ne-a masacrat”
Coruxo a fost eliminată din Cupa Spaniei. Sursă Foto: Twitter

Coruxo, formația din liga a treia din Spania, a fost eliminată de Mirandes, grupare din al doilea eșalon, din Cupă, după un meci plin de evenimente. Mirandes a beneficiat de un penalty în minutul 92, prin care a egalat, și de dublă superitate numerică în prelungiri, iar deciziile arbitrilor au declanșat o adevărată avalanșă de furie pe contul oficial de Twitter al celor de la Coruxo.

„Masacru. Sperăm că arbitrul să nu poată dormi în noaptea asta”

Responsabilul de Social Media al celor de la Coruxo, nu a ratat să-și arate nemulțumirea legată de modul în care arbitrul a oficiat meciul cu Mirandes din Cupa Spaniei. Echipa din liga a treia conducea cu 4-3 în minutul 91, când adversara a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, care a și trimis partida în prelungiri.

După golul egalizator marcat în ultimele momente ale timpului regulamentar de joc, doi fotbaliști de la Coruxo, Borja Yebra și Jose Maria Barill, au văzut cartonașul roșu, după proteste repetate la adresa arbitrilor.

Dacă golul egalizator a venit în minutul 92, reușita care a consemnat eliminarea din Cupa Spaniei a celor de la Coruxo a fost marcat în minutul 119, moment care a condus la excesele de furie apărute pe contul oficial de Twitter al echipei din al treilea eșalon:

  • A fost un masacru din partea arbitrului, dar ne ținem capul sus. Felicitări pentru Mirandes și pentru arbitrul meciului, sperăm să îl mustre conștiința și să nu poată dormi în noaptea asta”
  • „Cum să dai penalty pentru așa ceva? Nu, nu, nu, nu, de 1000 de ori nu, nu a fost penalty! Nu ai cum să inventezi un penalty în minutul 92”
  • „Până și cei de la Mirandes au fost surprinși de penalty-ul pe care l-au primit în finalul meciului. Astfel de lucruri dăunează credibilității fotbalului”

Coruxo – Mirandes a fost al doilea meci disputat marți în Cupa Spaniei. În prima confruntare, Cadiz a învins Lealtad cu 1-0.

Închide ×