Life

Scandal uriaș în muzică! Connect-R, acuzat că a furat melodia Angela! FANATIK a aflat adevărul și avem prima reacție a artistului

Mare isterie în jurul lui Connect-R, artistul fiind acuzat că a furat melodia Angela, cu care acum se laudă pe rețelele de socializare.
29.03.2024 | 17:30
Scandal urias in muzica ConnectR acuzat ca a furat melodia Angela FANATIK a aflat adevarul si avem prima reactie a artistului
Connect-R, acuzat că a furat melodia Angela. Foto: Instagram/ YouTube/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Connect-R a ajuns să fie acuzat că a furat melodia „Angela”, pe care a scos-o de curând! Cântărețul a fost acuzat de o femeie că i-a furat melodia, iar în toată povestea asta a fost implicat un al treilea personaj, Kalif!

Connect-R, acuzat că a furat melodia Angela!

Maria Alexandra Constantin, cunoscută sub numele de scenă Max Konstant, a susținut sus și tare că Ștefan Relu Mihalache, pe numele din buletin, și-a însușit instrumentalul piesei sale. În toată povestea asta a apărut și artistul Kalif, care are același instrumental, și el dorind să lanseze o piesă în curând.

ADVERTISEMENT

Kalif a elucidat misterul acestui scandal care s-a dezvoltat în special pe TikTok, acolo unde oamenii și-au dat cu părerea despre munca lui Connect-R. „Nu a furat nimeni nimic. Ne-am cumpărat, de fapt, același instrumental”, lămurește Kalif situația, în exclusivitate pentru FANATIK.

Kalif va scoate și el aceeași piesă: „Suntem asumațo”

„M-am uitat acum pe TikTok, unde a arătat instrumentalul. Compară versurile lui cu ale unei fete, care ar fi zis că el i-ar fi furat piesa. Eu nici nu am zis că ar fi furat omul ceva. Doar că a scos pe același beat.

ADVERTISEMENT

Eu am piesa din toamnă, trebuia să fie single acum, de vară. Eu o să scot piesa oricum, dar e tare și a lui. Fix mă pregăteam de filmări cu ea, luna asta o scot. Oricum, suntem asumați, atâta timp cât e o licență cumpărată de pe net. Se poate întâmpla și astfel de situații”, ne-a mai precizat Kalif despre scandalul în care a ajuns Connect-R cu melodia Angela.

Connect-R a fost contactat de FANATIK pentru a afla părerea lui despre tot scandalul, având în vedere că melodia va fi lansată, așadar, și de Kalif. Reacția artistului a fost una surprinzătoare: „Cine e Kalif?”.

ADVERTISEMENT

Cât despre fata care s-a plâns, Connect-R și-a spus deja opinia în mediul virtual. N-a dorit, până la ora redactării știrii, să adauge ceva în plus față de cele afirmate pe rețelele de socializare.

Cântărețul a fost acuzat de Max Konstant de faptul că a furat piesa, tânăra trimițându-i un demo în ideea unei posibile colaborări cu el. Se pare că, potrivit declarațiilor făcute de tipă pentru spynews.ro, Ștefan a păstrat acel demo doar pentru el.

ADVERTISEMENT

Tânăra care îl acuză de furt pe Connect-R i-a trimis piesa pentru o eventuală colaborare cu artistul

„Eu acum câteva luni i-am trimis lui Connect-R un demo, specific că această piesă i-am trimis-o, pentru o posibilă colaborare. Se pare că nu se mai întâmplă colaborarea. El a decis că piesa îi merge mai bine lui.

A zis că i se potrivește mai bine lui și a decis să o facă singur, aparent. Așa că, în concluzie, pentru artiștii independenți, vă rog să nu vă dați piesele pe aici și pe acolo. Să le faceți voi direct”, a declarat Max pentru sursa menționată mai sus.

Connect-R reușește să facă valuri cu muzica sa, în ciuda unor astfel de controverse cum e cea legată de melodia Angela. Artistul a lansat o serie de hituri de-a lungul carierei sale. Printre cele mai cunoscute cântece se numără „Eu vara nu dorm”, „Lasă-mă să te ating”, „Rita” (featuring cu Smiley), „Fără te Merau” (cu Delia) și „Dă-te-n dragostea mea”.

ADVERTISEMENT