Life

Smiley, dezvăluire surpriză despre dragoste și despărțire. Ce a scos la iveală soțul Ginei Pistol

Smiley, declarație neașteptată despre iubire și separări. Mărturia făcută publică abia acum de partenerul fostei moderatoare Gina Pistol.
10.03.2024 | 14:00
Smiley dezvaluire surpriza despre dragoste si despartire Ce a scos la iveala sotul Ginei Pistol
Smiley, declarație neașteptată despre iubire și separări. Mărturia făcută publică abia acum de partenerul fostei moderatoare Gina Pistol. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley, dezvăluire surpriză despre dragoste și despărțire. Ce a scos la iveală soțul Ginei Pistol. Renumitul artist și-a deschis sufletul și a vorbit despre iubirea adevărată pe care o simte de când are o relație cu frumoasa blondină.

Smiley, declarație neașteptată despre iubire și separări. Mărturia făcută publică abia acum de partenerul fostei moderatoare Gina Pistol

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, a făcut o declarație neașteptată despre iubire și separări. Mărturia făcută publică abia acum de partenerul fostei moderatoare Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce este dragostea adevărată, artistul nu a ezitat să aducă în discuție și despărțirile prin care a trecut. Prezentatorul de la Pro TV este de părere că în viață există o singură legătură unică și împlinită cu totul.

„Dragostea împlinită, până la urmă, e una în viață. Despărțirile sunt foarte multe. Toți avem parte mai mult de despărțiri decât de dragoste împlinită. Dacă observi, piesele despre despărțire probabil că sunt mai multe.

ADVERTISEMENT

Piesele de îndrăgosteală sunt mai multe, piesele în care vorbești despre o relație reușită sunt mai puține, pentru că sunt mai puține relații reușite în viață”, a spus Smiley într-o filmare de pe Instagram.

Declarația juratului de la Vocea României vine după ce a lansat o nouă piesă în urmă cu puțină vreme. Melodia intitulată Culoarea ta a ajuns imediat în sufletele oamenilor care ascultă muzica prezentatorului de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a iubit Smiley înainte să fie cu Gina Pistol

Smiley a avut mai multe relații amoroase înainte de a fi cu Gina Pistol. Una dintre cele mai cunoscute foste partenere de viață ale artistului este Laura Cosoi. Povestea de dragoste cu frumoasa actriță a durat aproximativ 6 ani.

După separare cântărețul a încercat să nu se mai afișeze cu iubitele sale și nu a mai discutat despre viața personală. Anterior, vedeta de la Pro TV a avut o legătură sentimentală cu Sânziana Negru pe care a cunoscut-o în 2005, în studioul lui Marius Moga.

ADVERTISEMENT

Au fost împreună timp de 2 ani și chiar au locuit în același apartament o perioadă bună. Se mai vehiculează că artistul s-a iubit și cu o fostă concurentă de la Vocea României, Loredana Ciobotaru. Smiley nu a recunoscut niciodată acest lucru.

ADVERTISEMENT